2777
2789
عنوان

بیان تجربتونو بگید !

151 بازدید | 18 پست

به نظرتون یه ادمی ک تاازه وارد بیست سالگی شده چه مهارت هایی رو باید یاد بگیره چه چیز هایی رو تجربه کنه ....همه کامنت بزارین ..

به نظر خودم رانندگی خیلی خوبه یا مثلا یاد گرفتن زبان یا مقلا حتی کار کوچیکی مثل خطاطی

خوشگلا میشه پیجمو فالو کنید؟😭💙واقعا خیلی لطف بزرگی در حقم میکنید🥺💕

اگه فالو کردید لایک کنید یا بگید براتون صلوات میفرستم🥰😍

ایشالا خوشبخت شید همگی🥺💗

Stayc.shop  اینم پیجم

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

من اشتباه کردم فقط درس خوندم و کارای جزئی ولی برگردم عقب حتما کارای مفید تری میکنم و تمرکزمو فقط رو درس نمیذارم 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هررررر چیزی ک علاقه داره و به رشد استعدادهاش کمک میکنه  

رانندگی و یادگیری زبان تقریبا ی چیزه رواله ک باید بلد بود 

طراحی چهره خوبه 

کیک پزی و دیزاین اگ علاقه باشه 

خوده تحصیل! 

و.....

فعلا...😇👋🏻

دنبال علاقش بره

برای هرکسی متفاوته خود من تازه فهمیدم باید دنبال موسیقی برم وگرنه تا آخر عمر حسرت به دل می مونم 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

رو شخصیتش کار کنه آدم بیشعوری نباشه 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.