اون صورت قشنگش و اون قد و بالاش و اون موقعا که اسمم و صدا میزد اصلا یادم نمیره. هرچیزی و یادم بره اون صورت قشنگش یادم نمیره. میترسم بخاطر خیالش نتونم دیگه با هیچکس باشم. میترسم از تنهایی با خیالش😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیخیال بابا اینا فقط بدرد این میخورن دخترای دیگه تا ... فرو ببرن توشون اینا هم بهانس همش خودتو گول ...
اینم در نظر بگیر که تازه جدا شده و شکستی و پشت سر گذاشته. ولی ایا نداشتن رابطه برای یه پسر انقد سخته بنظر شما؟که مجبور بشه عشقش و فراموش کنه؟ اگ عاشقم بود تحمل نمیکرد؟
طبق مطالعات؟میشه رفرنس یا مرجع مطالعاتتون رو بفرمائید
من مخصوصأ نرفتم واسه این موضوع مطالعه کنم اما خودتون ی نگاه ب داستانهای افسانه ای مشاعره ای کنید میبینید ک زن همیشه معشوق بوده مثل لیلی و مجنون و....نمیدونم چرا تو نی نی سایت تا اسم مطالعه رو میاری همه گارد میگیرن انگار ی حس بدی بهتون دست میده یا خودتون مطالعه ندارید درک نمیکنم🤗