2777
2789

به مامانم همه چیو گفتم این اختیار نداره و داخل همه چی خانوادش باید تصمیم بگیرن که چیکار کنه ...

همش میگه به من مربوط نیست .ما اوایل بهت گفتیم ..منم گفتم چی گفتین ..کی پشتمو گرفتین ..فقط یه چیزی میگین بعدشم سعی میکنین منو متقاعد کنین که زندگی کن ..

چن روزه بلاکه ..اگ امروز حضوری اومد من چیکار کنم .تو اتاقم بمونم و بیرون نرم .اصلا نمیدونم چیکار کنم .میخام فکرامو کنم .اصلا نمیخام باهاش روبرو بشم 

کاش اصلا نیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شرایط شما رو نمی‌دونم ولی اگه واقعا اگر آدمی باشه که همش وابسته ی جواب خونوادس بنظرم بهتره همین الان تموم شده چون بعدا بعد از ازدواج قراره خونوادش تو همه چیز دخالت کنم و اصلا مستقل نیستی. مثلا ما یه فامیل داشتیم باهم رفته بودن بازار دختره کفش میخواست پسره زنگ زد مامانش گفت کفش میخواد ، براش بخرم؟ دختره هم از همونجا تاکسی گرفت و برگشت و حلقه و همه چیز و پس داد

خداکنه اصلا نیاد

اگر اومد برو باهاش صحبت کن بگو باید بیای بریم پیش مشاوره ی زوجین .اگررر این استقلال فکری و مالیت رو بدست آوردی که هیچ وگرنه من آدم رابطه نیستم ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو