2777
2789
عنوان

دلم خیلی تنگ شده براش

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 116 پست
اینم در نظر بگیر که تازه جدا شده و شکستی و پشت سر گذاشته. ولی ایا نداشتن رابطه برای یه پسر انقد سخته ...

خو میگم عاشقت نیس دیگه

ولی یه مدت بگذره از چشمت میوفته بعد اونوقت میگی قیافه و قد و هیکلش بخوره تو سر ننش با این بچه تربیت کردنش😆

خودتو از وابستگی ب ادمای پوچ خلاص کن عزیزم همه چی قیافه نیس

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شب جمعه که فهمیدم داره عقد میکنه نه خواب دارم نه خوراک شب و روزم گریه و داری هست🙃🖤

وای... بگردم برا دلت... تصورشم قلبم و اتیش میکشه.. چیشد که اینطور شد؟

چرا رابطه جنسی نمی شد داشته باشی؟ 

من نمیخوام. میخواستم فقط با ینفر رابطه برقرار کنم اونم شریک زندگیمه. هرچند تا یجاهایی باهاش پیش رفتم برخلاف خط قرمزم ولی بیشتر دیگه نتونستم. اونم تحمل نکرد

وای... بگردم برا دلت... تصورشم قلبم و اتیش میکشه.. چیشد که اینطور شد؟

روزی صدبار میمیرم و زنده میشم نمیدونم نمیدونم یهو چی شد چرا همه چی بهم ریخت چرا اینطوری شد؟

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

نمیفهممش  یعنی چی شرایط ازدواج ندارم ولی رابطه میخوام  حیف حسی ک داری :)

منم نمیفهمیدم همین مسئله دعوا درست میکرد. فقط مشکلمون همین بود.. باهم خوش بودیم خوش میگذشت کنار هم

یسری مشکلات. اون طلاق گرفته اخیرا، تو نامزدی. روحیش خوب نبود. ب گفته خودش من خیلی حالش و بهتر کردم و ...

اون ازت  میخواست و تونمیتونستی درسته؟اگه اینطوره که مثله منی...اگه اینطوره که باید بگم ارزشت درحدهمون رابطه جنسیش بوده🙃شایدم قضیه شمااونطوری نبود

من مخصوصأ نرفتم واسه این موضوع مطالعه کنم اما خودتون ی نگاه ب داستانهای افسانه ای مشاعره ای کنید میب ...

اونا افسانه است و خیلی هاش واقعی نیستن...و همونطور که زن معشوقه ...یه جای دیگه عاشق هم هست...مثل یوسف و زلیخا و ...این چیزایی که شما میگید مطالعه ادبیه ...نه مطالعه علمی و روانشناسی که در دانشگاهها تدریس بشه

خو میگم عاشقت نیس دیگه ولی یه مدت بگذره از چشمت میوفته بعد اونوقت میگی قیافه و قد و هیکلش بخوره تو ...

کاش فقط قیافش بود. خیلی باهام خوب بود خیلی دوسم داشت. ادم بشدت تو داری بود ولی بخاطر علاقش بهم باهام زیاد حرف میزد. اصلا کاری ک کرد با اون ادم چندماه پیش در تضادن همش😢

اونا افسانه است و خیلی هاش واقعی نیستن...و همونطور که زن معشوقه ...یه جای دیگه عاشق هم هست...مثل یوس ...

منم ادعا نکردم رفتم تحقیق علمی کردم حتی نوشتم تجربیاتم

اگه فا..ل خواستی درخواست بده