2777
2789

چجوری از شیر خشک جداشون کردین پسرم یه ماه دیگه تولدشه و خیلی شیر میخوره شبا همش بیدار میشه تا شیر نخوره نمی خوابه میخوام یه ماه دیگه جداش نکنم ولی نمیدونم چجوری 

اول میزانش کم کن مثلا اگر ۱۵۰ میخوره بکن ۹۰ 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوام ازدویاسه ماهگی شیرخشک بخوره میشه یاازاول بهش بدم؟

نه ، اولاش شیر خودتو بده بخوره حیفه ، شیر مادر خوبه، من هم شیر خودمو میدادم هم شیر خشک چون شیرم کم بود، دیگه از سه چهار ماهگی شیر منو نخورد شیر خشکی شد ولی تا میتونی شیر خودتو در کنارش بهش بده ، قطع نکن 

خب شبا که اون کارو میکنم ولی صبح ها کم دادنی بازم میخواد

نه دیگ نده روز هم بهش غذا کمکی بده که سیر بشه

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
عزیزم پسرتون کامل حرف میزنه؟

نه عزیزم

خیلی مشکل دارم سر این قضیه صبح و شب ندارم

فقط کلمات را میگه و چنتا جمله دو کلمه ای مثل برق نیست، آب بده، دادا نیست

شما هم این مشکل را دارید؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
بله

به سلامتی عزیزم پسرمنم ۱ ماه دیگه ۲ ساله میشه و الان ۱۲ روزی هست ک از شیر خشک گرفتمش 

البته من هنوز با شیشه بهش شیر پاستوریزه میدم 

میدونم اشتباهه ولی فعلا شیشه میگیره

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم