2777
2789
عنوان

دلم خیلی تنگ شده براش

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 116 پست
اون ازت  میخواست و تونمیتونستی درسته؟اگه اینطوره که مثله منی...اگه اینطوره که باید بگم ارزشت در ...

اره اون میخواست من نه. من خیلی خط قرمز داشتم برا خودم ولی بخاطر اون از خیلیاش گذشتم. اون اینو ندید که من از ارزشام مایه گزاشتم براش. اون فقط میگفت حالش خوب نیست نمیتونه خودش و کنترل کنه . میگفت دلش برام خیلی تنگه ولی نمیخواست بیاد همو ببینیم که مبادا کار خطایی کنه. نمیدونم چه نتیجه گیری کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مدت باهم بودین؟ چرا جدا شدین؟؟

من با رفتارم با بچگیام با اخلاقم رنجوندمش من خیلی بدم نه؟اخه من الان چیکار کنم؟تو بگو؟یه عمر حسرت و پشیمونی میمونه رو دلم🙃🖤

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

کاش فقط قیافش بود. خیلی باهام خوب بود خیلی دوسم داشت. ادم بشدت تو داری بود ولی بخاطر علاقش بهم باهام ...

وایییی دقیقا مثله ما...یه وقتایی باهاش راه میومدم ولی اصلامنو نمیدید فقط ازمسائل جنسی صحبت میکرد،تایپیکم زدم درموردش...اونم ادعامیکردخیلی دوستم داره ولی😏باورکن ارزشت درهمین حدبوده واگه دوستت داشت اینچیزابراش مسئله نبود

روزاخربهم گفت تو بهم اهمیت نمیدی،ینی میدیا ولی اونجوری که میخام نه

نیازام برات اهمین نداره...بش گفتم ایشالایکی پیدابشه کامل بهت اهمیت بده😬😂

اره اون میخواست من نه. من خیلی خط قرمز داشتم برا خودم ولی بخاطر اون از خیلیاش گذشتم. اون اینو ندید ک ...

درکت میکنم عزیزم...اون آدم زندگیت نبود

تایپینگ اولمو بخون لطفا...خیلی کمکم کرده بودن

من با رفتارم با بچگیام با اخلاقم رنجوندمش من خیلی بدم نه؟اخه من الان چیکار کنم؟تو بگو؟یه عمر حسرت و ...

تو اصلا بد نیستی قربونت برم. شما باهم نمیساختید ادم هم نبودید. منم ادم اون نبودم. خیلیا ادم هم نیستن. من مث بقیه نصیحتت نمیکنم ک غصه نخور یادت میره . فقط زمان کمرنگش میکنه. ولی امشب دل ما خونه🙃

وایییی دقیقا مثله ما...یه وقتایی باهاش راه میومدم ولی اصلامنو نمیدید فقط ازمسائل جنسی صحبت میکرد،تای ...

یکی نیست بگه یکم شما ب احساس ما اهمیت بدید اگ واقعا ادعای دوست داشتنتون میشه... فکر میکنن این مسئله لجبازیه.. نمیفهمن چقدر این برا ما دخترا مهمه...

تو اصلا بد نیستی قربونت برم. شما باهم نمیساختید ادم هم نبودید. منم ادم اون نبودم. خیلیا ادم هم نیستن ...

دیشب اونقد گریه و زاری کردم حالم بد شد بردنم بیمارستان ولی عجب حس بدیه کسی که دوسش داری داره ماله یکی دیگه میشع چشاش دستاش هیچیش برای تو نیس.... 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗