2777
2789

نامزد بشدت ادم بامحبتیه و چیزی کم نمیذاره برام واقعا،هیچ بدی ای ازش طی مدت یکسال و خورده ای که باهاشم ازش ندیدم.

صحبت مهریه که می‌شد میگفت من از مهریه زیاد میترسم و اینا منم گفتم من نمیخوام زیاد باشه،یه چیزی که عرفه و معموله ماهم میذاریم.

خودش پیشنهاد داد سال تولد من به گرم طلا بذاریم و یه زمینی خونه ای چیزی منم گفتم باشه.

الان چند روزه مبگه که یکمشو ببخش!

من خیلی خیلی بهم بر مبخوره اینجوری که میگه،از طرفی آنقدر هم باهام خوبه نمبتونم رفتار تند از خودم نشون بدم...چیکار کنم بنظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سیاست باش بگو مکه قراره اجراش بذارم عزیزممممم

اینطوری بگو شاید یکی نشسته زیرپاش میگه کمش کن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

هزارو سیصد و خورده ای گرم طلا معمولیه الان؟

👍👍👍

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اینقدر مهریه نرمال نیست،اگرم بگیرن آقا توان پرداخت داره!؟اگه ندارن پس دوهزار تا بزار .

موق

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

به نظرم توافق شما با هم فایده نداره. خانواده شما یا اون ممکنه نپذیرندخواستگاری اومده؟

چون من دارم درس میخونم هنوز نیومده،ولی خانواده ها کامل در جریان هستن

واه! خب تو هم از ازدواجی که همه حق و حقوقتو دو دستی تحویل مردی میدی که تا پریروز نمیشناختی میترسی

دقیقا!تازه خودشم پیشنهاد این چیزا رو داد من یک کلمه هم حرفی نزدم