2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا دادنش من ادبش کنم جنس فروخته رو هم پس نمیگیرن

ای بابا کاش به گارانتیش توجه میکردی اشکال نداره بی توجهی و ریلکس بودن در این مواقع بهترین عکس العمله هروقتم گفت چرا توجه نمیکنی بگو ارام حرف بزن من بفهمم چی میگی

بنظرم شوهر باید یه سبیل داشتخ باش بعد مثلا بزن رو میز غذاخوری که بشقابا برن بالا بیان پایین .بگ زن ...

بعد غذات شور بود بشقاب پرت کنه طرفت دوتاهم چک محکم بزنه بگه از خونه ننت نیاوردمت عشق . حال کنی ضعیفه😂😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
[QUOTE=211958324]دادوبیداد نمیکنه فقط غر میزنه [/QUOTE اوایل غر میزد الان داد لامصب عر میزنه عین یا ...

خیلی بد میشه میدونم چی میگی پدر خدا بیامرزم اون طوری بود تا آخرم خوب نشد الان همه مون عصبی هستیم به شدت

من شوهرم تاحالش خوبه ک هیچی..ولی وقتی اعصبانی میسه هیچ حرف خدا پیغمبری سرش نمیشه...وقتی سکوت میکنم جوابشونمیدم بدترمیکنه جوابشو میدم تاسه روز بایدبحث کنیم..کاش این اخلاق رونداشت گیر کردم

کاربر قدیمی ام 😍😍😍
ای گفتیش چقد جذبه داره چنین شوهری

همچین شوهری باس گذاشت تو قفس حمله نکنه این جذبه نیست وحشی بازیه 😐

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید