2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو اعصابش راه نرو اینا آبروبر هستن

یه کم صدام بالا بره تو خونه داد میزنه بی حیااااا....بش میگم به نظرت همسایه ها چ فکری راجع ب زنی که شوهرش بهش بگه بی حیا میکنن.....

خدا پدرتو بیامرزه به خدا پیرم کرده

میفهممت ابجی. ولی غرغرو هم خیلی بده بخدا شوهرم انقد غر میزنه چند روز پشت سر هم‌ تمومم نمیکنه آدم دیونه میشه سر چیزای بیخودی حساسه من دارم تو خونه از پذیرایی میرم آشپزخونه   یهو میگه چرا اینجوری راه میری آرومتر راه برو میگم بخدا اروم راه میرم میگه نه محکم پاتو زمین میزاری شروع میکنه به غر زدن که اره همه خانوادتون اینطورین  به قران نمیدونم گیر کردم 

میفهممت ابجی. ولی غرغرو هم خیلی بده بخدا شوهرم انقد غر میزنه چند روز پشت سر هم‌ تمومم نمیکنه آدم دیو ...

خدا صبرت...قبلا خیلی غر میزد الان خدا رو شکر کم شده غر زدنش سر یه چیزایی غر میزد که هر آدم عاقلی بشنوه خندش میگیره بخدا خستم کرده

ن ادم نمیشن والا از بس داد و فریاد کردن ماروهم از ادمکیری دراوردن

خدا به ما صبر بده به اونا شفا....حسرت به دلم مونده دو هفته این مرد آروم باشه ...آروم باهاش حرف میزنم ...با محبت...با گریه....با دعوا ...با التماس ....درست نمیشه ک نمیشه

خدا به ما صبر بده به اونا شفا....حسرت به دلم مونده دو هفته این مرد آروم باشه ...آروم باهاش حرف میزنم ...

راستش منم یکم مثله خودش شدم اولا سعی کن برات مهم نباشه دوما باهاش حرف بزن سوما بعضی موقع ها مثله خودش باش تا بترسع.چاره ی دیگه ای نیست

من شوهرم تاحالش خوبه ک هیچی..ولی وقتی اعصبانی میسه هیچ حرف خدا پیغمبری سرش نمیشه...وقتی سکوت میکنم ج ...

کپ شوهر من...روح و روان آدمو نابود میکنن این مردا ...خودشون زود یادشون میره ولی ما تا چندین ماه درگیر حرفاشونیم