2777
2789
عنوان

فر یا ریباندینگ

88 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من موهام بشدت وزه و کمی هم فر داره..موندم ریباندینگ کنم یا فر کنم..موی فر بهم بیشتر میاد ولی میترسم ریزش پیدا کنه..چیکار کنم بنظرتون؟؟

ببین عزیزم ریباندینگ مورو داغون میکنه مخصوصا اگه اسیب دیده باشه میتونی کراتین و احیا مو با مواد خوب از جای معتبر انجام بدی ولی من به عنوان کسی که کراتین کرده با بهترین موادو کار استانمون بهت میگم با ناسک مو و روعن ارگان و شامپوهای برند به موهات برس و دنبال اینا نرو

ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم🙃
ببین عزیزم ریباندینگ مورو داغون میکنه مخصوصا اگه اسیب دیده باشه میتونی کراتین و احیا مو با مواد خوب ...

خب اینجوری وز موهام میره؟؟ دقیقا بگو چیکار کنم و روش استفادش چیه گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجوری وز موهام میره؟؟ دقیقا بگو چیکار کنم و روش استفادش چیه گلم

ببین من نزدیک یکسال تحقیق کردم راجب کراتینه خب ولی مامانم میگف کراتینه بکنی میریزن نکن نمیزاشت بلاخره راصیش کردم به عنوان کادو تولد دو میلیون دادم توی ی جای معتبر کراایته کردم اول اینکه واقعاا لخت شدن و لذت میبردم دقیقا دقیقا سه ماه بعد اینکه کراتینه کردم شروع کردم به ریختن جوری که تنهایی گریه میکردم ای کاش صبح پاشم همون موهای پرپشت و فرو و وزمو داشته باشم موهام هم بلند بود بعد جلو خانوادم به روی خودم نمیوردم بعد وقتی کراتینه میکنی هردفعه برای حمان باید شامپو و ماسک موی مخصوص استفاده کنی بعد کلی سشوار دم  و دستگاه باید باهات باشه

بعد من رفتم دکترو سشوارواتو رو کلا قطع کردم از بهترین شامپو ها و ماسک موها و روغن ارگانای ارگانیک با قرص هیرویت و اینا موهام ریزششون از اون شدت در اومد باور نمیکنی هروقت شونه میکردم برسم زیر مو مشخص نبود

الان ی پیشنهاد برات دارم ممکنه تو کراتینه بکنی ولی بهت بسازه مث من نشی خب ولی قبل کراتینه ی دوره دوماهه بزار شامپو ogx یا کلازن سازش یا شامپو ارگانش و با روعن ارگان او جی ایکس بگیر ی ماسک موی داخل حمام عالی هم بگیر خب بعد هر حمامت روغن ارگان خوب بزن به موهات با باد سشوار ملایم موهات و سشوار کن اگه اوصاع موهات بهتر شد ادامه بده و کراتینه نکن اگه ن خب برو کراتینه کن. ولی من رفتم پیش متخصص پوست و مو گف خود دکتره هم از جای معتبر کراتینه کرده خب ولی قانون کراتین اینه بعد از سه ماه ریزش میگیری ارایشگر هاهم هیچچچچ وقت زیر بار نمیرن

بعد برای شونه کشی اسان موهات میتونی کرم موی ogx رنگ ابیش رو بگیری الان کسی فک نکنه من نمایندگی اوجی ایکسم😅😅😅😅 تحقیق کن ی برند خیلی خوبه

باش عزیزم مرسی ازت وقت گذاشتی برام🌹

خواهش گلم دیگه بورد تخصصی مو رو گرفتم😂ببین ogx قیمتش ممکنه برات یکم بالا باشهمن الان دارم گلیس المان استفاده میکنم ماسک مو و شامپو ولی روغن ارگانم همون او جی ایکسه اونم تایید میکنم اثر بخشی توی حالت بخشی و صافی موهم داره

خخخ مگه بگیرم ..راستی این مارک تقریبا قیمتاش چنده

روغن و شامپوش رو اینجا هرکدوم ۲۸۰ میدن.اما من گلیس مشکی المان و با ماسک موی بنفش گلیس رو هم شد ۲۲۰