2777
2789

من بتونم به کارام و اهدافم برسم . بتونم مسافرتی که دوست دارم برم . بتونم ارامش داشته باشم . از زندگی لذت ببرم و ...‌

حتی وقتی میخوام واسه خونه یه چیزی بخرم دوس دارم خونه هم تمیز باشه همه جاش همه پاک باشه و به هیچ جاش شک نکنم 

دوس دارم حتی جاهای دور از چشم خونه هم همیشه برق بزنه

همیشه همه کارامو ربط میدم اول به خونه تمیز و پاک و مرتب  

فقط هم تمیزی خونه برام ملاک نیست 

بحث پاک بودن همه چیز و همه جا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش به حالت کاش منم اینطوری بودم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
نگو خوشبحالت که داغونم 😭  مگه چه جور هستی ؟

برای این گفتم که خونه ات همیشه تمیزه 

منم دلم می خواست همیشه خونه ام مثل دسته گل باشه و به صورت منظم و مدام تمیزش کنم ولی اینطوری نیستم 

از حرف هات متوجه نشدم خودت از این موضوع راضی نیستی

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
شما هم به مسائل پاگی نجسی حساس هستین ؟ مثلا در مورد وسایل خونه دیوار خونه و ....‌

یه دوست دارم که وقتی از شهر دیگه براش مهمون میاد بعد از رفتنشون تموم پتو و روبالشی ها و ملحفه ها رو میشوره بتونه فرش ها رو هم میشوره تموم دمپایی های حموم و دستشویی رو دور مندازه هر روز هفته یه قسمت خونه اش رو تمیز می‌کنه همه جای خونه اش برق میزنه دلم می خواست مثل اون باشم