2777
2789
ایشالله اگه واقعیه ، قسمت خودت هم بشه بزودی (اگه نی نی میخوای البته)

مرسی عزیزم بیصبرانه منتظرم بری ازمایش بدی با ی خبر توپ بیای با کلی شوق

شکسته اما قوی تر از همیشه💪 واس پرواز کردن، اول باید سقوط کرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هاله رو میبینم. شما هم اگه دقت کنید احتمالا میبینید، فقط نمی‌دونم واقعیه یا کاذب

منم هاله میبینم ان شاءالله که مثبته برو تست بده

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
وای چقدر سخت پس🤭😄امروز مهمونی دعوتم 😬نمی‌دونم برم یا نه،  ماه قبل فکرکنم کیست داشتم ، توی س ...

سعی کن بهونه بياري نری آخه آدم مجبوره تو مهموني بیشتر کار کنه تا خونه خودش بعدم کیست ربطی نداره تا لانه گزینی تو رحم نشه اصلا امکان نداره بتا خون بالا بره اصلا برای خیال راحتی الان برو آزمایش خون بده نزدیک سی هزار تومن یا کمتر آزاد هزینه اش هست دوساعته هم جواب ميدن راحت میشی ديگه