اونجا که استارتر گفته از همه مهم تر پدر و مادر نداره داماد یه عده گفتن آره اونجا حسادت داره چقدر خوبه شوهر پدر و مادر نداشته باشه.خدایی شماها بیشترتون خانواده شوهرید پدر و مادرتون هم مادرشوهر پدرشوهر یعنی عروستون برا پدر مادرتون همچین آرزویی داشته باشه عیبی نداره🤔🤔🤔 لطفا نیایید بگید نه پدر و مادر من ماهن اصلا کاری به عروس ندارن چون باید از زبون عروس شنید.یا مثلا دوست دارید شوهر آینده شما بگه کاش زنم پدر و مادر نداشته باشه🤔
بعد واقعا شماها فکر می کنید همه عروس ها ماهن و درجه یک والا من خودم عروسم زنداداشم دارم اینقدر که زنداداشم حتی به لباس خریدن مادر منم حسادت میکنه و گیر میده یه قشقرقی راه انداخته بود سر لباسی که مادر من خریده بود پس ما آرزوی مرگشو بکنیم به ما چه مگه ما کی هستیم شاید ما هم مقصریم و نمیدونیم .یا خانواده همسرم همیشه برا همه کارها همسرمو میخوان بقیه داداشاش کمکی نمی کنند گاهی اوقات با خوندن مطالب اینجا گفتم یه دعوایی باهاشون بکنم ولی بعدش پشیمون شدم بلاخره اون پسرشونه والا هیچ وقت هم آرزوی مرگشونو نداشتم اونا هم برا بچه هاشون عزیزن مخصوصا الان که خودم پسر دارم و میبینم با چه سختی داره بزرگ میشه.لطفا بچه هاتونو با این افکار سمی بزرگ نکنید همه پدر و مادرها برا بچه هاشون عزیزن مطمئن باشید زمین هم گرده هر آرزویی برا هر کسی داشته باشید یه روزی کسی هم برا شما اون آرزو رو داره.