2777
2789
شاید لقاحت دیر انجام شده   منم روز ۲۳زدم منفی بود روز۲۵ یه لک دیدم که فکرکردم پریودشدم وروز۳۰ ...

مبارکه مامانای گل..ایشالله این9ماه برای هممون بسلامتی بگذره..بقیه دوستان هم این ماه بیان و خبر بارداریشون رو بدن..

راستی شماها دکتر رفتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه مامانای گل..ایشالله این9ماه برای هممون بسلامتی بگذره..بقیه دوستان هم این ماه بیان و خبر باردا ...

انشاالله تا الان فکرکنم ۳نفر شکرخدا نتیجه گرفتیم

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارکه مامانای گل..ایشالله این9ماه برای هممون بسلامتی بگذره..بقیه دوستان هم این ماه بیان و خبر باردا ...

شما چه حالت هایی برای بارداری دارید

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما چه حالت هایی برای بارداری دارید

سلام عزیزم..من اوایل ک اصلا هیچ علائمی نداشتم برای همین هر روز برگه آزمایشم رو چک میکردم که نکنه توهم بارداری داشته باشم..دو سه روز اخیر بعضی از ساعتها یکمی تهوع دارم..من تو همین دو سه روزه به بوهای خیلی زیاد حساس شدم ولی خب به غذاها خیلی حساس نیستم