الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
میشه برای منم دعا کنین ۴ سال منتظرم این ماه کلومفین و آمپول هاش سی جی و آزاد سازی زدم ۵ روز تا پری دارم
بحق حضرت فاطمه منم مثبت بشه
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
خوشحال شدم برات عزیزم گفتی بی بی منفی نشون داد؟ منم بی بی مثبت شد این ماه
مبارکت باشه عزیزم
اره من اولش بی بی منفی بود بعد ازمایشم منفی بود
با ۹روز تاخیر یهو بی بی ازمایش مثبت شدن
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
شاید لقاحت دیر انجام شده منم روز ۲۳زدم منفی بود روز۲۵ یه لک دیدم که فکرکردم پریودشدم وروز۳۰ ...
بسلامتی عزیزم