2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به شما.. من هم در اقدامم..از آذر ماه پارسال..ولی خب بینش وقفه هم داشتیم

تبریک میگم بهت خانومی 

منم این ماه بی بی مثبت شد

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما باردار شدید؟

اره خداروشکر عزیزم بعد ۹روز تاخیر ازمایشم مثبت شد

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

سلام خانوما 

میشه برای منم دعا کنین ۴ سال منتظرم این ماه کلومفین و آمپول هاش سی جی و آزاد سازی زدم ۵ روز تا پری دارم 

بحق حضرت فاطمه منم مثبت بشه 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
اره خداروشکر عزیزم بعد ۹روز تاخیر ازمایشم مثبت شد

خوشحال شدم برات عزیزم 

گفتی بی بی منفی نشون داد؟

منم بی بی مثبت شد این ماه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانوما  میشه برای منم دعا کنین ۴ سال منتظرم این ماه کلومفین و آمپول هاش سی جی و آزاد سازی ...

انشاءالله به حق این روزها 

خدا فرزند سالم وصالح بهت عطاکنه عزیزم واین ماه بارداربشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه اول 21 سالمه تنبلی تخمدان بدون چاقی دارم شوهرم واریکوسل خفیف داره همین دیشبم کلی گریه کردم چون ...

عزیزم شما باردارشدید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره تنبلی و کیست داشتم دوماه جلو گیری خوردم.... 

عزیزم بی بی مثبت شد خبر بده تا خوشحال بشیم برات

عسل وسیاه دونه .خرما بخور تارحمت گرم باشه وتقویت بشی 

استرس نداشته باش هرچی استرس وانتظارداشته باشی بدتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشحال شدم برات عزیزم  گفتی بی بی منفی نشون داد؟ منم بی بی مثبت شد این ماه

مبارکت باشه عزیزم

اره من اولش بی بی منفی بود بعد ازمایشم منفی بود

با ۹روز تاخیر یهو بی بی ازمایش مثبت شدن

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
مبارکت باشه عزیزم اره من اولش بی بی منفی بود بعد ازمایشم منفی بود با ۹روز تاخیر یهو بی بی ازمایش م ...

شاید لقاحت دیر انجام شده  

منم روز ۲۳زدم منفی بود روز۲۵ یه لک دیدم که فکرکردم پریودشدم وروز۳۰ بی بی م مثبت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید لقاحت دیر انجام شده   منم روز ۲۳زدم منفی بود روز۲۵ یه لک دیدم که فکرکردم پریودشدم وروز۳۰ ...

بسلامتی عزیزم