2777
2789

بچه ها 

کدومتون خودتون یا نزدیکانتون ای یو ای کرده مثبت شده

میخوام ببینم علامت خاصی داشتید ؟

استراحت مطلق بودید؟اصن تودوره تون چیکارا کردید

ممنون میشم بگید

مهمه برام 

همسرم دنياى من👫

من خیلی نمیدونم ولی استراحت مطلق نداره

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ای نداشتم

دعا میکنم به حرمت همین روز قشنگ 

خدا دامنت رو سبز کنه 

بچه ای سالم و صالح بهت هدیه کنه بدون دارو و درمان به طور طبیعی ان شاالله

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
من خیلی نمیدونم ولی استراحت مطلق نداره

اخه یکی از نزدیکای من انجام داده مثبت شده بمن گفت از خونه بیرون نرفته هیچ کاری نکرده

درحالیکه من کلی فعالیت کردم حتی سفرم رفتم😭

همسرم دنياى من👫
تجربه ای نداشتم دعا میکنم به حرمت همین روز قشنگ  خدا دامنت رو سبز کنه  بچه ای سالم و صا ...

ممنونم از دعای قشنگت مهربون امیدوارم خدا قلبتو شاد کنه🥺🥰❤️

همسرم دنياى من👫
اخه یکی از نزدیکای من انجام داده مثبت شده بمن گفت از خونه بیرون نرفته هیچ کاری نکرده درحالیکه من کل ...

نه خواهر اون فامیلتون شاید مشکل خونریزی و لکه بینی یا مشکل دهانه رحم داشته

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
نه خواهر اون فامیلتون شاید مشکل خونریزی و لکه بینی یا مشکل دهانه رحم داشته

نمیدونم والا نگفت که من سعی کردم همش تفریح کنم که ذهنم مشغول نباشه اون با این حرفش حسابی ذهنمو اشفته کرد🥲

همسرم دنياى من👫
نمیدونم والا نگفت که من سعی کردم همش تفریح کنم که ذهنم مشغول نباشه اون با این حرفش حسابی ذهنمو اشفته ...

نه نگران نباش،اگه خدا بخواد هیچی نمیشه