2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید خندم گرفت 😂

مامان منم داشت یاد می‌گرفت امش بابام دعواش می‌کرد 

بعد شوهر من خیلی با حوصلست 

جوری کلافش کرده بود که شوهرم فقط با دستاش سرشو گرفته بود 😂😂

آخرین روزم داشت سر تمرین هممونو به کشتن میداد 

بنده خدا خیلی علاقه داره 

ولی بعد ده یازده دفعه قبول شد ولی بابام ماشینو نداد بهش 😂

وای شوهر منم همینطوریه

من گواهینامه‌ گرفتم ولی پشت فرمون ننشستم اصلا فقط همون جلسه های اموزشگاه ک کلا با دنده ۲ میرفتیم

الان میشینم داد میزنه چرا انقدر اروم میری

برو دنده ۳ برو ۴

نه تو راننده نمیشی و از این حرفا

چندبار اینجوری گفت من دیگه ننشستم

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
بابا چند جلسه اضافه بگیر تا خوب مسلط بشی. یه ذره بزنی به ماشین کسی یا جایی، می‌دونی چه قدر از قی ...

والا با ماشین آموزشگاه فرق میکنه چون اون ترمز کلاج زیر پای مربی هست ادم اعتماد به نفسش بیشتره بعدشم مربیم خیلی راضی بود ولی خب هر کاری تمرین میخواد 

😐😐😐چه ربطی داره حالا

ربطشو كامل توضيح دادم. خانومايي كه رانندگي بلد هستن همه كارهاي بيرون از خونه كه ماشين لازم داره ميوفته گردن اونها مثل خريد و جابجا كردن بچها و غيره

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣
اون که البته ...دوست نداره ولی چون اون دوست نداره من یاد نگیرم حس خنگی بهم دست داده اصلا

ن اصلا موافق نیستم چیزی ک دوست داریو ازش دست بکشی

بنظرم بهش بگو اگه اینطور کنه مجبوری بری با مربی تمرین کنی و هزینشو بدی یا اگه شاغل هستین ک بگین مجبور میشی خودت ماشین بخری

خودت تنها برو تمرین  دوست من آخر شب ماشین رو برداشت رفت تمرین دستش راه افتاد  مگه میشه ب ...

مگه میزاره 

ماشین میکنه تو پارکینگ پارکینگمونم بد قلق زیر زمین خروجبشم یه پیچ تنگ با سراشیبی خودش به زور درمیاره ماشین 

از من ميشنوي سمت رانندگي نرو بخدا من خيلي پشيمونم. شوهر تنبل ميشه همه كاراهاي بيرون از خريد و بچها ...

آخه میخوام خونه مامانم برم مثلا وسط روز باید وایسم تا شب آقا بیاد منو ببره یا ماشین بمونه پارکینگ من اسنپ بگیرم همه دوربریام مسخره میکنن میگن ماشین تو پارکینگ تو اسنپ گرفتی 

ربطشو كامل توضيح دادم. خانومايي كه رانندگي بلد هستن همه كارهاي بيرون از خونه كه ماشين لازم داره ميوف ...

خب چه اشکال داره؟ زندگی مشترکه قرار نیست همه کارها رو اقا بکنه.مثلا شوهره من صبح میره اداره ساعت ۸ میاد.خب تو این فاصله مامانش که نمیاد کارا رو بکنه چه اشکالی داره من بچه رو ببرم کلاس یا سر راه خرید کنم؟

حالا شاید شما اونایی رو میگین گه اقا تو خونه میخوابه و خانم میره کارای بیرون میکنه اونا گشادن و بحثشون جداست

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
ببخشید خندم گرفت 😂 مامان منم داشت یاد می‌گرفت امش بابام دعواش می‌کرد  بعد شوهر من خیلی با حو ...

خب حالا که یاد گرفت بود بایددسش میداد گناه داشت مادرت به چه امیدی یاد گرفت ولی هیچ 

من با ۴۰۰۰تومنشروع کردم  الان ماهی ۱۷۰۰۰تومن قسط وام میدم در واقع  پسنداز میکنم هر زمان بخواهم بدون معرف و ضامن وام میگیرم  ۱۳۹۹/۳/۱ شروع شد ..که عضو خیرین حمایت از بانوان شدم انسانیت یعنی ..........کمک بدون منت       من  بدون آشنایی و پارتی بدون ضامن وام بدون  بهره دریافت کردم  چه خانمهایی بودند که حتی وام بلاعوض دریافت کردن این قشنگترین تجربه زندگی من هست 

وااا پس چرا شوهرمن علاقه دارم یادبگیرم؟

هی میگه نمیخوای بفرستمت گواهی نامه بگیری! 

ولی من دوس دارم ماشین مال خودم باشه

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️