2777
2789
عنوان

تجربی😶😅

398 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من سال اول تجربیم اولش که موقع انتخاب رشته بود با ذوق زیادی این رشته رو انتخاب کردم و به خودم مطمئن بودم میتونم تو کنکور یه رشته خوبی قبول بشم ولی وقتی درسا شروع شد و همچنین انلاین هم هست احساس میکنم  نمیتونم ولی خیلی میخونم واقعا  مثلا یه درس زیست و چنبار میخونم تا ملکه ذهنم بشه روزی چن ساعت تو اتاقمم و برای ناهار و شام بیرون میرم یا مثلا اصلا اهل بیرون رفتن با رفیق و اشنا هم نیستم ازاولم نبودم😅نمیدونم چرا همش یه حسی مث خوره تو وجودم افتاده که تو کنکور واسه من شانسی نیست سال نهم که خوب ما درسامون مجازی بود ولی امتحانمون حضوری من خیلی واقعا خوندم معدلمم ۲۰ شد در کمال ناباوری ولی انگار از قبولی تو کنکور امیدی ندارم نظر شما چیه اگه تجربه داشتین میشه در اختیارم بزارین ممنون♥️💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسن دختر منی 

اونم همچین حسی رو داره و حس میکنم نا امید شده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مدرسه دولتی عادی درس میخونی؟

متاسفانه😑اره قرار بود تو نمونه دولتی شرکت کنم اتفاقی افتاد و نتونستم مدرسه دولتی هم که اصلا انگار نه انگار موظف هستن تدریس کنن مارو به حال خودمون رها کردن البته معلم های خوب هم داریم ولی درس اصلی مثل زیست که نکته داره معلم فقط از روش میخونه و تمام

هیچ وقت ناامید نشو واسه هدفت بجنگ اگه دوسش داری تاپیک اخرمو ببین شاید بهت کمک کرد👌🏼⚘

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

واقعاً ، من اگه برگردم عقب هیچوقت اینجا مدرسه نمیرم

میری انسانی میگن وکالت اشباعه میری تجربی میگن کنکورش سخته میری ریاضی میگن واسه زن کار نی.بعد تو خارج یارو رفته هنر دیزاین یا کلی رشته عجیب و غریب که علاقه داشته خونده الان ب اندازه پزشک موفقه.چیه ایران اه اه

متاسفانه😑اره قرار بود تو نمونه دولتی شرکت کنم اتفاقی افتاد و نتونستم مدرسه دولتی هم که اصلا انگار ن ...

راحته بخون وسطای سال میبینی اوه چه راحت بودن خبر نداشتی

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست