2777
2789
عنوان

تجربی😶😅

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 49 پست
منظورش اینه که مدارس دولتی از دانش اموز چیزی نمیخوان به حال خودش رهاش میکنن نه تدریس درستی نه نکته ا ...

نه من نمونه بودم اونجا هم چندان از نظر دبیرا خبری نیست ولی من رقابت با همکلاسی هام را دوست داشتم خودت باید بخونی منتظر دبیر ها نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گفت مجازیه، من شنیدم که مدارس خاص بازه،خواستم ببینم نمونه یا تیزهوشان میخونه یا عادی که مدرسشون ...

اینجا نمونه و تیز باز نیستن ولی غیرانتفاعیا الن دو هفته س ک میرن

منم زمان کنکورم همین حس رو داشتم و تا اخر هم موند همین حس

سال دوم کمتر میخوندم و بیشتر کنکور رو از خودم دور میدیدم و در اخر تصمیم گرفتم منطقی تصمیم بگیرم نه از روی رویا و ارزو 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
نه من نمونه بودم اونجا هم چندان از نظر دبیرا خبری نیست ولی من رقابت با همکلاسی هام را دوست داشتم خود ...

الان زیست مثلا نکته یا جزوه ای دبیر نمیده ایراد نداره؟ اخه من ریاضی و زبان کلاس میرم خیلی ساله امسالم کلاسایع دیگه نگرفتم اخه اگه قرار باشه درسایه دیگرو هم برم والله وقت واسه درس خوندن نمیمونه که به نظرتون ایراد داره نگرفتم کلاس♥️؟؟

متاسفانه😑اره قرار بود تو نمونه دولتی شرکت کنم اتفاقی افتاد و نتونستم مدرسه دولتی هم که اصلا انگار ن ...

مدرسه تو موفقیت تاثیری نداره از این بابت خودتو اذیت نکن،فقط تلاش خودته که مهمه،کتاب تست با درسنامه بگیر کار کن،از معلمم بهتر بهت درس میده

اگه میتونی همین الان تغییر رشته بده

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اگه میتونی همین الان تغییر رشته بده

اصلا نمیتونم این کارو بکنم عاشق پرستاریم اصلا یه پرستار میبینم جوری بهش خیره میمونم بغض میکنم انگار ارث بابامک خوردن خواهر خودمم پرستاره حتی به اونم حسادت میکن😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

اصلا نمیتونم این کارو بکنم عاشق پرستاریم اصلا یه پرستار میبینم جوری بهش خیره میمونم بغض میکنم انگار ...

منم عاشقش بودم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

تو ایران یا باید از نظر خانواده ساپورت بشی که به یه جا وصل بشی یا باید مالی اوکی باشی که بری آزاد رشته خوب وگرنه رشته های مجانی دانشگاه دولتی که واسه من و شما نیست جای من و تورو از قبل فروختن 

میری انسانی میگن وکالت اشباعه میری تجربی میگن کنکورش سخته میری ریاضی میگن واسه زن کار نی.بعد تو خارج ...

آره با درسای مزخرف که جایی به کار نمیره علاوه بر چیزایی که گفتی اصلا هنر و ورزش  را رشته نمیدونن با وجود اینکه موسیقی ، طراحی دوخت و..... همه رشته های خوبی هستن

استارتر ولی درس خوندن حداقل چیزی که داره میتونی اینجا از طریق تحصیل اپلای کنی برای کشور دیگه

اصلا نمیتونم این کارو بکنم عاشق پرستاریم اصلا یه پرستار میبینم جوری بهش خیره میمونم بغض میکنم انگار ...

منم دهم تجربیم✌️😉

میرسی به هدفت،فقط باورش کن،اگه دوست داشته باشی میتونم کمکت کنم یا حتی رقابتی درس بخونیم