2777
2789
عنوان

برای سرفه های شدید پسرم چی توصیه می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373755 بازدید | 45 پست
اسپری های بکلومتازون و سالبوتامول هم تاثیرش زیاده ولی حتما باید دکتر بده و مستقیم نباید توی دهنش اسپری کنی. یه رابط هایی هست که توی اون اسپری میکنی و از دریچه اش بچه باید نفس بکشه. بازم تاکید میکنم باید دکتر بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهییی؛ دوباره ببرش دکتر؛ داروهای زیادی واسه سرفه میدن؛ مثل گایافنزین پسر خواهرشوهرمم اینطوری بود دو سه وعده بهش داد سرفه هاش کم شد ولی حتما دکتر باید بنویسه: ببرش دکتر
فرشته کوچولوی قشنگ من خوش اومدی به دنیا ..خدایا شکرت به خاطر بچه هاااام
بچه ام حدود 3 هفته است مریض شده. دفعه اول آنفولانزا از خودم گرفت و دو هفته طول کشید تا خوب شد دوباره تا خوب نشده 3 -4 روز بعدش سرماخورد. ایندفعه خیلی سرفه داره مخصوصا امروز صبحونه بهش تخم مرغ آب پز و نون دادم. ناهارم شوید پلو با گوشت دادم. با شربت آبلیمو عسل نمیدونم اینا چیزی داشته تحریکش کرده؟
این ها همش از آلودگیه هواست. بچه ها رو جز در مواقع لازم بیرون نبرید ترو خدا نبرید.

من جمعه رفته بودم نمایشگاه کودک. واقعا تعجب کرده بودم، بچه های کوچیک از چند ماهه تا 4-5 ساله رو توی اون هوای وحشتناک آورده بودن نمایشگاه!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی الان واجبه؟؟؟؟؟

باورت نمیشه ما از وقتی هوا سرد شده اصلا از خونه بیرون نمیریم. در حد اینکه تو پارکینگ سوار ماشین میشیم و میریم خونه مادرشوهر یا مامانم و دوباره بر میگردم. که هر دوشونم مسیراشون نزدیکه
دختر من ده ماهشه سرما خورده و سرفه شدید میکرد

دکتر گفت ویروسیه

شربت پروسپان داد خیلی بهتر شد

من دونه به، نشاسته، شلغم، و ... هم بهش دادم بهتر شد
سخت است از بغض گلو درد بگیری و همه بگویند لباس گرم بپوش...