2777
2789
عنوان

برای سرفه های شدید پسرم چی توصیه می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373746 بازدید | 45 پست
عزیزم سلام من دوتا دختر دوقلو دارم چند وقت پیش دختر کوچیکم خیلی سرفه میکرد بردم پیش دکتر خودشون که واقعا کارش بیسته بیسته خیلی قبولش دارم خداییی .
خلاصه دخترم سرفه میکردیعنی سرماخورده بود بعد یه قطره داد به اسم دکسترمتورفان روش نوشته ضد سرفه خیلی عالی بود مخصوص بچه هاست با قطره چکونه

دوباره تقریبا یه هفته ی پیش جفتشون مریض شدن خیلی سرفه میکرد طوری بود که صداش دیگه در نمیومد فقط هم شبا اینقد سرفه میکرد که میخواست بالا بیاره بعد از سرفه ی زیاد ازخواب بیدار میشد گریه میکرد
بردم دکتر گفت اگه زیاد سرفه میکنه بهش قطره ی تیدوکاف بده یکم کم یابه اگه گیرد بیاد خوبه که من به همون داروخانه ای که دکترش گفت رفتم داشتن. کلا هر 8 ساعت 5 قطره میدی معجزه کرد عالی بود دکترش میگفت اگه دیگه این قطره جواب نداد یک چهارم آمپول دگزامتازون بزنه که خدارو شکر خوبه خوب شد
کلااین دوتا قطره عالین تیدوکاف
و دکسترمتورفان

دخترای من 11 ماهشونه
خدایا شکرت بعد از 8 سال منم مستقل شدم یه خونه ی مستقل یه زندگی مستقل وهزار بار شکرت بعد از 8 سال نی نی دار شدم اونم 2تا فرشته از جنس دختر و 100بار شکرت دخترام الان 1 سالو 3 ماهشونه بارالها سپاس از اینکه 3فرشته در مسیر زندگیم قرار دادی همسرم (که8 سال پیش از صاحب زمان خواستم و بهم داد) و دوتا دخترامو که 1 سال پیش از فرشته های آسمونیت جداشون کردی و زمینی شدن ببخشید طولانی شد حرف دلم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه سرفه هاش خشکه شربت سرفه کودکان آیورا بگیر از داروخانه بهش بده 2 روزه خوب میشه بهت قول میدم گیاهیم هست

منم به پسرم دادم اینقد سرفه میکرد که قرمز میشد شب دادم صبح خیلی بهتر شده بود

منم یه مدت سرفه هایه شدیدی می کردم که دکتر عمومی رفتم ولی جواب نداد 

اونم با کلی دارو 

مهم ترین چیز اینه که علتش رو پیدا کنید وگرنه هیچ وققت درمان نمیشه برای من علتش رفلاکس معده بود 

که شبا سرفه های شدید همراه با خلت رفتم دکتر بهم گفت حساسیت کردی یه چندتا دارو داد تا خوب شدم 

اونایی ک رفلاکس معده دارن باید از سرخ کردنی و چیپس پفک و.... نخورن تا یع مدت و فقط اپز بخورن هر غذایی رو امیدوارم مفید بوده باشه براتون 

من موقع سرفه شدید زعفران خیلی تاثیر داشت 

و اینکه تو خوردنش زیاده روی نکنید باعث مرگ میشه 

همچنین چای با عسل زنجبیل با دارچین ههم خوب بود 

و شیرو زردچوبه ام خوبه 

دوستان عزیزم سرفهایی که خشک و شدید و با شربت های مختلف مثل دیفین هیدارمین و ایورا و کیتوتیفن بعد یک الی دو روز بهبودی حاصل نمیشه آلرژی هست حتما از اسپری بکلومتازون هر 8 ساعت و اسپری سالبوتامول هر 12 ساعت هر کدام دو پاف و چند روز استفاده کنید بعد چند روز یک پاف.و بعدا قطع کنید.زیاده روی نکنید چون خوب نیست و الکی مثل من شربت به خورد بچه ندید 

از دکتر بردن دیگه نا امید شدم. از بس بی دقت و سرسری بچه رو معاینه میکنن برای همه یه نسخه میپیچن

سلام خانم میدونم خیلی سال گذشته ولی پسر من الان دقیقا شرایط پسر شمارو داره. شما چکار کردین اون موقع که موثر یود؟ بعد چند سال بهتر شد اوضاع؟

برای کودکان وقتی اسپری رو خریدید دستگاهش رو هم بخرید .چون مستقیم نمیشه اسپری رو براشون زد .دا خانه ب ...

عزیزم الرژی بچتون خوب شد!!؟

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........