2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قاچاقی که با این دیواری که ترکیه کشیده فک نکنم بشه بری بعدشم بلا سرت میارن دختر اعضای بدنتو درمیارن دیدم که میگم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
هرکی رفته داغون شده  چرا قانونی اقدام نمیکنین؟

بابام اجازه خروج رو نمیده 😭ازش امضا و اثر انگشت گرفتم زیرشم نوشته رضایت کامل دارم اگه اونو نشون بدم پاسپورت میدن بهم! 

الان خیلی سخت گیریه بعدشم الان ترکیه دیوار ساخته سر مرزش هر بلوکش ۳تون هس از دیوار چینم بلندتر الان زمستون خوب نیسته چون برف میباره راهو گم میکنید تابستون برا مهاجرت خوبه

از نظر شما ما عروسکیم عارع درسته ماعروسکیم 😏قفط حواست باشع آخه آنابلم عروسک بود..🙂           کاربرایه گرامی من سیگاری نیستم فقط اسم کاربریم هس  اگه حرفی بدی زدم اگه دلتونو شکستم ببخشید چون عصبی بشم دیگه کنترلمو از دستم میدم                                            غمگینم مس آدمی که شب پیتزا خورد فردا ناهار تخم مرغ😣
الان خیلی سخت گیریه بعدشم الان ترکیه دیوار ساخته سر مرزش هر بلوکش ۳تون هس از دیوار چینم بلندتر الان ...

من خیلی اطلاعات دارم چون فامیلامون اکثر شون رفتن

از نظر شما ما عروسکیم عارع درسته ماعروسکیم 😏قفط حواست باشع آخه آنابلم عروسک بود..🙂           کاربرایه گرامی من سیگاری نیستم فقط اسم کاربریم هس  اگه حرفی بدی زدم اگه دلتونو شکستم ببخشید چون عصبی بشم دیگه کنترلمو از دستم میدم                                            غمگینم مس آدمی که شب پیتزا خورد فردا ناهار تخم مرغ😣
😔با کامیون و اینا ک میگن راحت تره درسته این!  

نه یکی از فامیلای دورمون بچه دوقلو داشت یکیش ۲ماه پیش رفت رسید اون یکی ۱ماه پیش رفت نرسید انقدر بیچاره روزدن یکی از دوستای پسر داییم رفته بود تیر زدن از کناره سرش رد شده اونقدرا هم که فک میکنی راه قاچاق آسون نیس حتی قاچاقورام الانا گروگان میگرن بعد یه پول میگرن آسون نیس راه قاچاق میدونی چند هزار نفر از همشهری های ما تو همین راه مردن