2777
2789

اونجایی ک ب بیوش گیر دادی ضایع بود 

این همه ادم تو دنیا ک اول اسمشون با تو یکیه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نباید جوابشو می‌دادی و توضیح می‌دادی مثلا به اون چه که تو داری میری عروسی یا چرا میگی بد سلیقه ای 

آدمی که علاقه ای بهش نداشتی نمی شناختی و مزاحم بوده باید بلاک میکردی یا اگه پیگیر نبود پیام که میداد سین نکرده حذف میکردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجایی ک ب بیوش گیر دادی ضایع بود  این همه ادم تو دنیا ک اول اسمشون با تو یکیه

بهش گفتم بردار چون خیلی از خیابون ما رد میشی

چون محیط ما کوچیکه

من فقط مسخوام بدونم پیامام جواب دوستانه داشتن؟

بد راجع ب من فک میکنه؟

میتونه ب کسی از من بد بگه؟

بازم رفت وبا یه صفحه ی دیگه اومد بهش گفتم اگ پیام بدی بلاک میکنم ک گف باشه نمیدم ولی میداد روز بع ...

میدونم چ حسی داری ولی برات مهم نباشه خوبه که آدم بی ارزشی بوده من ترسیدم مشاورت باشه😅

نباید جوابشو می‌دادی و توضیح می‌دادی مثلا به اون چه که تو داری میری عروسی یا چرا میگی بد سلیقه ای&nb ...

اره میدونم

الان همش دارم ب همین فک میکنم

نمیدونم چیکار کردم و بشدت پشیمونم

بهش گفتم بردار چون خیلی از خیابون ما رد میشی چون محیط ما کوچیکه من فقط مسخوام بدونم پیامام جواب دو ...

اگه ادم کرمویی نباشه ن

کلا بلاکش کن نتونه دیگه تکست بده 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اگه ادم کرمویی نباشه ن کلا بلاکش کن نتونه دیگه تکست بده 

نه دوسال پیش بلاک شده دیگ نیومد

اخرش گف اگر چ تو بمن بد کردی ولی من برات ارزوی خوشبختی میکنم

نمیدونم کارم چطور بوده اعصابم از دست خودم خیلی

خورده

نه دوسال پیش بلاک شده دیگ نیومد اخرش گف اگر چ تو بمن بد کردی ولی من برات ارزوی خوشبختی میکنم نم ...

خب از فکرش بیا بیرون دیگه خودتو درگیر نکن