چه حوصله ای داری ماشاالله مامانمم وسایلشو گرفته بود دیروز میگف میخوام فردا صب درست کنم اون با پای مرغ درست میکنه خودشو نمیریزهااا پای مرغ رو جدا میپزه بعد میرزه تو ابکش خودشو میندازه دور ابشو میریزه تو حلیم خیلیییی مقوی و خوشمزه میشه
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
دمتون گرم بچه های اصفهان ماه عسل اصفهان بودیم با کلی خاطره همه با ادب و با سواد عشق کردم برات ...
اوووف😍 نظر لطفه هم کشوریامونه
بازم بیا اینورا 🥰
البته خودم خیلی برعکسم😐 بی ادب و نچسب
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه حوصله ای داری ماشاالله مامانمم وسایلشو گرفته بود دیروز میگف میخوام فردا صب درست کنم اون با پای مر ...
تا الان نخوردم میترسم درست کنم همشو بریزم دور 😑😑
باورت نمیشه شوهرم به هوای حلیم ۱۰:۳۰ خوابید که ۶ پاشه تو حیات بساط کنیم 😂
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
ای جاانم به تو میگن یه زن فداکار و مهربون خوشبحال همسر و عزیزات ک فرشته ای مثه تو دارن خدا حفظت کنه ...
فدات عزیزم
برات ارزوی بهترینارو میکنم تو زندگیت همیشه رو به راه باشی
🥰
ن یه بار درست کن خیلی خوشمزه میشه ولی کم درست کن ک اگه خوشتون نیومد حیف نشه بریزی دور مردا هم ...
چشم عزیزم حتما درست میکنم
خدا کنه بچه بزرگم بخوره 😑😑 همش ایراد میگیره از همه چی
شوهرمو میگم 😂