2777
2789
عنوان

درچه حالین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 88 پست
ميگن تو اصفهان خانومه لخت سوار تاکسی ميشه میبینه راننده اصلاً توجه نمیکنه بهش  ميگه ببخشید شما ...

😂😂 خدا خفت نکنه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراا اخه😞

برادرم پاش کرده تو یه کفش که من زنمو نمی خوام . از طرفیم خانومش واقعا عاشقشه .دلش پیششه .حتی نفرینم نمی کندش با اینکه خیلی اذیتش میکنه. بمن میگه خواهر نزار من برم .آخه من چکار کنم .نمی دونم خدایی این وسط هست یا نه 

برادرم پاش کرده تو یه کفش که من زنمو نمی خوام . از طرفیم خانومش واقعا عاشقشه .دلش پیششه .حتی نفرینم ...

اخه واسه چیی نمیخواااد😳 الهی من بمیرم واسه دل زنش چشه ک میگه نمیخواد 😞 اختلاف دارن؟ 

اخه واسه چیی نمیخواااد😳 الهی من بمیرم واسه دل زنش چشه ک میگه نمیخواد 😞 اختلاف دارن؟ 

خودش رفت گرفتش .خودش پسندید .الان 10 ساله .مشکل نازایی دارن اونم از طرف برادرمه .این اواخرم نه درمان میکنه نه اقدام میکنه .احتمالا یکی دیگه رو پیدا کرده

خودش رفت گرفتش .خودش پسندید .الان 10 ساله .مشکل نازایی دارن اونم از طرف برادرمه .این اواخرم نه درمان ...

ای بابا وقتی مشکل از برادرته حالا کس دیگه ای رو پیدا کنه چی میشه بچه تحویلش میده؟ 

واسه حل مشکلشون چله زیارت آل یاسین بگیر متوسل شو به اقا امام زمان (عج)

ای بابا وقتی مشکل از برادرته حالا کس دیگه ای رو پیدا کنه چی میشه بچه تحویلش میده؟  واسه حل مشک ...

الان نه محلش میزاره .تحقیرش میکنه .الکی بهونه کرده بچمون نشه تا عید طلاق میدم .اینم بدبخت دلشو خوش کرده شوهرش بر میگرده .خدایا کجایی .بداد برس من چکار کنم خدایا

الان نه محلش میزاره .تحقیرش میکنه .الکی بهونه کرده بچمون نشه تا عید طلاق میدم .اینم بدبخت دلشو خوش ک ...

شاید اينجوری ميخواد زنش بره دنبال زندگیش پاسوز این نشه 

فراموش میشوی انگار که نبوده ای
دکتر گفته درمان کنه امید هست .ولی نمیره پی درمان .از یجاییم شنیدم پیگیر این بوده چطور زنسو طلاق بده ...

عزیزم متوسل شو به صاحب الزمان اگه به صلاحشون باشه ناامیدت نمیکنه خیلی اقاس 

مسکن بخور حوله رو سماور یا کتری گرم کن بزارصورتت  تو چای پررنگ نمک بریز قرقر کن

تاثیر نداره دکتر لازمم برا کرونا میترسم برم 🥺

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است نجابت با متانت /متانت با نجابت