2777
2789
عنوان

درچه حالین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 88 پست
مث میت افتادم رو تخت دسشوییم دارم شدیدددد خابمم میاد مث گراااز ولی همچنان دارم تو سایت میچرخم صدا ش ...

😂😂 انقد مقاومت کن مثانه ات خودکشی کنه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
جرر خونه تاریکه دارم سکته میکنم یخچالم بازیش گرفته هی تق توق

حالا چرا برقارو خاموش کردی روشن کن حداقل نترس بابا چیزی نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پری عقب زده اسمشو چی بزارم بنظرت؟     وای خدانکنه    

ننننن 😱 هیچی دیگه مبارکه بگیر بخواب  

عزیزمممممم😍برای منم دعا کن زودتر نی نی دار شم:(

انشاالله صلوات فرستادم واسه نی نی دار شدنت 😍😘❤️

صبح کلاس دارم ولی خوابم نمیبره😑خرسمو بغل زدم اومدم اینجا سرگرم بشم

😂😂 فردا خرست میخواد بجای تو بره سر کلاس بخوااااب

چه حوصله داری تو الله اکبر فک کردم نذری باشه تهرانی؟ قابلمه بيارم دم خونتون 

اصفهانم حالا کاسه بیار 😐 دفه بعد بیشتر درست میکنم بیا ببر 😂

اخه اینجا صبا هوا سرده دلم نمیخواد شوهرم و عزیزام صبحانه سرد بخورن اینو هم گزاشتم صب فقط گرمش کنم  

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
نذری؟ 

نه برا صبحانه خودمونه😑😂😂

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
اینجا کجاس؟

نذری نیست گلم 

اونجا هم قابلمه حلیمه😐 برا صبحمون

اصفهانم حالا کاسه بیار 😐 دفه بعد بیشتر درست میکنم بیا ببر 😂 اخه اینجا صبا هوا سرده دلم نمیخواد ...

دمتون گرم بچه های اصفهان ماه عسل اصفهان بودیم با کلی خاطره 

همه با ادب و با سواد عشق کردم براتون 

فراموش میشوی انگار که نبوده ای