2777
2789
عنوان

یعنی میشه یه روز😞

168 بازدید | 11 پست

چقد امشب دلم گرفت😞 تاپیک پر بازدیدی دیدم ،،خداروشکر بعضیا چه خونه هایی دارن😞😞 یعنی خدا یه روز قسمت من میکنه همچین خونه ای با وسایلش داشته باشم😞😞 نشستم گریه کردم و گله کردم از خدا،شاایدم گناه باشه،، ولی چرا خدا نخواد من یه فرش قشنگ داشته باشم😞 تا کیی مستاجری، و با چیزای شکسته و قابلمه های سوخته فرش کهنه😞😞😭 خدایا کجایی، تا کیی اینجور زندگی😞😭

اون خانم برای رسیدن به این جایگاه تلاش کرده و نتیجه دیده

خودتو با دیگران مقایسه نکن تا ذهن ارومی داشته باشی

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم الهی بهترین چیزا نصیبت بشه صبور باش  منم با این تاپیکا شدیدا مخالفم چون چیزی جز آه و ح ...

یه بار یه خانم با اب و تاب از دیزاین اتاق بچش میگفت. من تذکرأ گفتم شاید یکی شرایط مالیش ضعیف باشه دلش بشکنه . اقا خودشو و چند نفر دیگه ریختن سرم که مگه ما مسوول دل مردیمم. به ما چه دلش میشکنه نیاد بخونه

یه بار یه خانم با اب و تاب از دیزاین اتاق بچش میگفت. من تذکرأ گفتم شاید یکی شرایط مالیش ضعیف باشه دل ...

ای بابا نمیشه انقدر بی تفاوت باشیم که نسبت به هم، بالاخره اینجا یه محیط عمومیه هر جور قشری هست باید هر کلمه ای که میگیم به فکر عواقبش باشیم چه برسه به این عکسا و حرفا😢

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)