2777
2789
عنوان

چجوری اذیتش کنم آقایون بیاید

420 بازدید | 29 پست

من و ی آقایی با هم صحبت میکردیم از فروردین تا همین چن هفته پیش 

بنده حس کردم صندلی ذخیرم و عقب کشیدم که ایشون خودشون پیش قدم شدن و من بهشون حرفامو زدم و گفتن که نیستی و دوسم دارن و پیگیر این شدن که ببینن تو رابطم یا نه و هنوز دوسش دارم و...

و منم ازشون زمان خواستم

ایشون همکار من بودن تو مجتمعی که کار میکردم و بتازگی متوجه شدم با یکی از دخترای همون مجتمع تیک و تاک زده و ... 

دنبال این نیستم که برش گردونم و باهاش برم تو رابطه و ... 

چن وقت دیگه قراره دوباره اونجا مشغول بکار شم فقط میخوام راهنمایی کنید چجوری حرصش بدم و اذیتش کنم هر راهی که فکر میکنید میشه رو بگید 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین کار اینه که اصلا محلش نزاری

میدونی من واقعا دوسش داشتم 

روی حرفاش حساب باز کرده بودم و دو سه هفتست لایکاشو زیر پستاش میبینم و‌ حالم بد میشه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

اخه باید ببینی براش مهم هستی با نه اگر نه که هرکاری کنی فایده نداره

قبل اینکه با هم هم صحبت شیم حرکاتمو زیر نظر داشت 

مثلا بعدش بهم گفت همش سرت تو گوشی بود من میگفتم تازه  رل زده و جرئت نمیکردم جلو بیام و ازین قبیل حرفا 

میدونم که با وجود صحبت این چنماه برگردم بدتر زیر نظرشم 

میدونی من واقعا دوسش داشتم روی حرفاش حساب باز کرده بودم و دو سه هفتست لایکاشو زیر پستاش میبینم و‌ حا ...

خوب اشتباهت همینجاس نباید رو حرفا حساب باز کنی 

حرفه دیگه همه میزنن تو این زمونه کنتور نمیندازه که 

بهتر اصلا وارد اینجور روابط نشین کسی که شما رو بخواد موضوع رو جدی میکنه نه اینکه بیاد زر مفت بزنه

برادر جان نمیدانی ...

نفهمیدم شما بهش گفتی که حس میکنی صندلی ذخیره ای بعد شما ازشون تایم خواستین که چی؟

گفتم حس کردم صندلی ذخیرم و این رابطه رو نمیخام‌ که اولویت نیستم 

گفت نیستی و دوست دارم و ازم پرسید رفتم تو رابطه و پیشنهاد داد و من گفتم نه و ازش تایم خواستم که فک کنم 

تو ميگي برات مهم نيست پس چرا دنبال ايني كه حرصش بدي؟

نگفتم مهم نیست 

مهم نبود تاپیک نمیزدم

گفتم دنبال این نیستم که برش گردونم و باهاش برم تو رابطه 

فقط میخام حالیش کنم نباید هرجا رسید گوه بخوره و وانمود به دوست داشتن بکنه

گفتم حس کردم صندلی ذخیرم و این رابطه رو نمیخام‌ که اولویت نیستم گفت نیستی و دوست دارم و ازم پرسید رف ...

عجبا تو این تایمی که شما واسه فکر کردن درخواست کردین با یکی دیگه تیک و تاک میزنه

Just do it
عجبا تو این تایمی که شما واسه فکر کردن درخواست کردین با یکی دیگه تیک و تاک میزنه

بله🙂😐