2777
2789

سلام خانما وقت بخیر، لطف میکنین اگر شارژر ۴۵ وات سامسونگ برای گوشی‌های سری ultra تهیه کردین و مطمئنین اصله، فروشگاهش رو معرفی کنین؟ انلاین شاپ یا حضوری در تهران

دیجی کالا داره ولی نظرات ضد و نقیضه و بعضی‌ها میگن فیک بوده بعضی‌ها اصل

دور و برت رو نگاه کن. درصد زوج هایی که زن جوانتر از مرد هست چقدرهبعد ببین عقلت بهت میگه مرد ۴۰ ساله ...

شما همونی که میگفتی براساس نظریات علمیه حرفت؟ چرا از فکت علمی به دور و بر نگاه کردن رسیدی؟😂 اون داده‌های علمی هم لابد با این روش‌های معتبر به دست اوردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما همونی که میگفتی براساس نظریات علمیه حرفت؟ چرا از فکت علمی به دور و بر نگاه کردن رسیدی؟😂 اون داد ...

در اثبات چیزی ابتدا مشاهده مطرحه دوم اثبات علمی. اگه یه آدم دو متری کنار یه آدم یه متر و نیمی وایسه نیاز نیست من به صورت علمی ثابت کنم دو متری قدش بلند تره. به همین ترتیب در جامعه و فامیل و همه جا براحتی میبینی تقریبا همه زوج ها زن جوانتر از مرد است و اصلا اثبات علمی نیاز نداره چون با مشاهده قابل اثباته. افتاد؟

سلام 

تاپیک قفل شد نتونستم رپلایی بزنم

استار اون تاپیک یه برشی از حرف منو تاپیک زده !

کل حرف من و در جواب چی اینو گفتم رو نگفته

چیزی که خودش برداشت کرده و جهت گیری فکر خودشو تاپیک کرد که بحث پیش اومد

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

یعنی برای خریدن شارژر هم تاپیک میزنید ؟ خخخخ باشه فهمیدیم شما ULTRA میدونی چیه بجای اینکه سه روز اینجا نظر بنویسی یه دیقه میرفتی مغازه موبایلی بهت شارژر میداد باور کن فقط شما نیستی که گوشی ۲۰ تومنی خریدی بهش میگی الترا ملت همه الترا دارن

💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است

یعنی برای خریدن شارژر هم تاپیک میزنید ؟ خخخخ باشه فهمیدیم شما ULTRA میدونی چیه بجای اینکه سه روز این ...

یعنی فهمیدن جمعیت قومت انقدر توهین‌امیز بوده برات که بیای عقده‌گشایی کنی؟ مسئله حیثیتی‌ای نیستا

یعنی فهمیدن جمعیت قومت انقدر توهین‌امیز بوده برات که بیای عقده‌گشایی کنی؟ مسئله حیثیتی‌ای نیستا

نه اصلا چه ربطی داشت یه لحظه چشمم به تاپیکات خورد با خودم گفتم چطوری هر ننه قمری اینجا برای هرچیزی که بلد نیس نظر میده

تو برو فعلا پرس و جو کن ببین کوی بیمه میتونید خونه اجاره کنید یا نه قراره برگردید سراغ خرسواریتون

💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است

نه اصلا چه ربطی داشت یه لحظه چشمم به تاپیکات خورد با خودم گفتم چطوری هر ننه قمری اینجا برای هرچیزی ک ...

عجب😂😂 چطوری چشمت به تاپیک یه هفته پیش افتاد اون وقت؟ 

قشنگم من کپر نشین‌های مرزی هم برم، لولم از تو بالاتره، جوش نزن

عجب😂😂 چطوری چشمت به تاپیک یه هفته پیش افتاد اون وقت؟ قشنگم من کپر نشین‌های مرزی هم برم، لولم از تو ...

رو پروفایل یکی بزنی لیست تاپیکاش میاد دکتر 😂 سری بعدی چیزخوری بکنی میام همون شهرتون روباط کریم تا ببینی لول کی بالاتره ... دیگه نبینم

رو پروفایل یکی بزنی لیست تاپیکاش میاد دکتر 😂 سری بعدی چیزخوری بکنی میام همون شهرتون روباط کریم تا ب ...

نه بابا😂 چطور این فیچرهای پیچیده رو کشف کردی شما

هنوزم باورم نمیشه اینکه جمعیت قومت اون عدد تخیلی نیست، انقدر فشار اورده بهت. دست شماست مگه؟😂 عدد و امار واقعیه

حالا جدا از اون یکم روی شخصیتت هم کار کن، هر قومی نیاز به مردم باشعور داره نه لات بی‌چاک و دهن

نه بابا😂 چطور این فیچرهای پیچیده رو کشف کردی شماهنوزم باورم نمیشه اینکه جمعیت قومت اون عدد تخیلی نی ...

اون آمارت به درد عمت میخوره اوکی؟ باشی یکه اشح

لات بی چاک دهن نه 

بگو کسی که بادتو تنظیم میکنه

چون حس میکنم یه تنظیم باد نیاز داری