تو این دوره رژیم برنج و نون بعلاوه سرخ کردنی ها و مواد سوپرمارکتی ممنوعه اصلا نباید مصرف بشه در عوض جو و گندم پوست کنده رو جایگزین کنید تو این چارده روز سوپ استفاده کنید توی سوپ انواع سبزیجات مجازه غیر از سیب زمینی اما حتما کرفس و هویج رو تو سوپ داشته باشید جو و گندم پوست کنده رو هم استفاده کنید چون باعث سیری میشه جو پرک هم میتونید استفاده کنید توی سوپ میتونید از اب گوشت و اب مرغ محلی استفاده کنید نه مرغی که تو اغلب فروشگاه ها هست از رب صنعتی به هیچ وجه تو سوپتون استفاده نکنید میتونید رب خونگی استفاده کنید میان وعده تون در طول روز سه تا خرما باشه و شربت عسل ینی ترکیب عسل طبیعی و اب میوه فصل تو این رژیم ازاده بین پنج تا هشت صبح دمنوش بلغم میل کنید که فکر میکنم اغلب عطاری ها دارن من فقد میدونم توش دونه چیا سماق نوعی فلفل و تخم کتان هست اینارو من تونستم تشخیص بدم یک قاشق غذا خوری از ترکیب این ها میریزید تو یه لیوان و اب جوش اضافه میکنید و میزارید یکم دم بکشه و یکم که خنک شد میل کنید یه مزه ی ترشی داره که قابل خوردنش میکنه صبحانتون یک پیش دستی انگور باشه و اینکه حتما تا ساعت هشت مصرف کنید چون صبح سردی بدن زیادتره تو این چارده روز بدنتون پاکسازی میشه خودتون از رنگ ادرارتون و پوستتون متوجه میشید قبل ازینکه خیلی گشنتون بشه یه کاسه سوپ بخورید هر وقت احساس کردید دارید گرسنه میشید یه کاسه سوپ بخورید قارچ کباب شده هم میتونید بخورید که تنوع بشه دلتونو نزنه کدوی کباب شده بادمجون کباب شده خلاصه سبزیجات دیگ اما بدون روغن حتی روغن زیتون کنجد و...
امیدوارم کمکتون کنه من این رژیم رو زیر نظر یک متخصص طب سنتی گرفتم و چون هزینه ویزیت و ایناش بالا بود گفتم من بیام اینجا به اشتراک بزارم که بقیه رایگان بتونن استفاده کنن امیدوارم بتونه کمکتون کنه