2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟ تعریف اناهید با معجزه رو شنیده بودم ولی کسی تجربه نداشته شما رفتی اوکیه؟

اناهید ک پلمپه نصف سال 

معجزه ک برشکست شده

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
کجاست دقیقا واقعا خوبه میشناسی

راضی بودم

خواهرشونم ارایشگرن البته سالن جدا دارن

خیابون خرمشهر رو ب روی بریدگی منظریع ک میخای بری ی سالن داره همیشه هم هست

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
عزیزم خودت کدومشو رفتی؟؟

من ماه پری میرم عزیزم چون نزدیکمم بود ولی خوبارو معرفی کردم

مرسی عشقم❤️

خواهش میکنم پیجشو پبدا کردم همینجا میفرستم برات

کدوم کارش بهتره

همین ماه پری بهتره سبک ارایشیش اوکی تره خواهرشون بیشتر تاکید روی ارایشای زیاد و غلیظ دارن مثلا پیجشو پیدا کنم همینجا میفرستم

همین ماه پری بهتره سبک ارایشیش اوکی تره خواهرشون بیشتر تاکید روی ارایشای زیاد و غلیظ دارن مثلا پیجشو ...

ممنونم گلم اخه منم دنبال ارایشگام پس بی زحمت پیج همین ماه پری روبده

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد