2777
2789
عنوان

امروزت چطور گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 47 پست
وای ظهر نشسته بودم یهو بلند شدم کمرم گرفت  هنوزم همینجور گرفته درد می‌کنه 😭😭😫😫  خدا ...

اگر قرص شل کننده داری بخور کلر دیار پوگساید 

و یا ژل یا پماد پیروکسیگام 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

هیچی تمام روز فکرم  درگیراین بود کی بالاخره این روزای سخت تموم میشه و  دلم ازخودم گرفته که باعشقم بدحرف زدم ولی اخه یهوغیبش زد  یه ماه عذابم داد اونم هیچی بم نگفت اولا ولی انقدرعضبی شدازگله هام که سرم دادزد😔

خیلی حالم بده یه دوری اجباری بینمونه که خدامیدونه کی تموم شه... تمام روزم درگیراین فکرابودم💔

🙃... I just wanna make you feel okay 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

او کار بر که گفت کوزت خدا شلهده انگار من خود کوزتم بریدم از زندگی امروز از خستگی انقد کفر گفتم گفتم ...

الهی   

خوشبخت بشی عزیزم 

او کار بر که گفت کوزت خدا شلهده انگار من خود کوزتم بریدم از زندگی امروز از خستگی انقد کفر گفتم گفتم ...

انشالله بهترینا برات رقم میخوره

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
الهی     خوشبخت بشی عزیزم

فداتشم ترو خدا واسم دعا کن تو همین پاییز از خونه گدرم یا بمیرم یا برم خونه بخت... به قران انقد جسم وروحم خستس هیجام نمیتونم برم دق کردم سه ماه پیش رنگ بازارو دیدم😔😔😔

اولاش عالیییی

از سرشب تا الان داغوون😪

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️

از صبح سر کار تا عصر از عصر تو اشپزخونه تا شب الانم با اعصاب داغون افتادم از دست پسرم ذله شدم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
از صبح سر کار تا عصر از عصر تو اشپزخونه تا شب الانم با اعصاب داغون افتادم از دست پسرم ذله شدم 

خسته نباشی

فداتشم ترو خدا واسم دعا کن تو همین پاییز از خونه گدرم یا بمیرم یا برم خونه بخت... به قران انقد جسم و ...

ان شاءالله همسر  خوبی گیرت بیاد خوشبخت بشی 

ممنون عزیزم تو چرا گریه کردی

شوهرم رفت بیرون تنها بودم دلم گرفت هر روز میرفتم خونه مادرم سر میزدم که از وقتی خواهرم طلاق گرفته شده چوب آشوب و هربار که میرم اعصابمو خورد میکنه امروزم بعد چهار روز پدرم زنگ زد بیا رفتم  بهم گفت کمبود داری چون پول نداری هرکی از پول حرف میزنه به خودت میگیری حالم بد شد اومدم خونه گریه کردم

شوهرم رفت بیرون تنها بودم دلم گرفت هر روز میرفتم خونه مادرم سر میزدم که از وقتی خواهرم طلاق گرفته شد ...

آخی عزیزم چرا خواهرت باهات بده ؟؟؟ مشکلش چیه ؟؟؟ کمتر برو خودتو تو خونه خودت سرگرم کن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آخی عزیزم چرا خواهرت باهات بده ؟؟؟ مشکلش چیه ؟؟؟ کمتر برو خودتو تو خونه خودت سرگرم کن

تاپیک قبلمم هست تازه 

نمیدونم چرا کلا نسبت به من حسوده حالا که شوهرم بیکار شده داره عقده هاشو خالی میکنه 

حوصلم سر میره تنها