2777
2789
عنوان

چیکار کنم ک حرص نخورم و بی خیال باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 52 پست
هیچ وقت با من حرفشو نمیزنه ادم مرموزی میشه واسه من وگرنه با بقیه عالم خیلی راحته

شاید اون اعتمادی که میخواد رو براش رقم نزدی برو بغلش کن ازش بپرس بگو ما باید دردامونو بهم بگیم 

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بی تفاوت باش.ایشون از محبت زیادی سو استفاده میکنه.یه مدت مثل امشب باش.رو رفتارت خیلی دقت کن.چ ...

خیلی ادم ساده و بدبختیم خیلی زود فراموش میکنم همه چیو

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
اره خیلی بدبختم همش دوس دارم بمن توجه کنه محبت کنه ولی پاپیچشم نمیشم ها ولی خب قلبا این چیزا رو دوس ...

یه مدت فاصله بگیر خودتو برا شوهرت بگیر مث خودش باش یه مدتی خیلی جواب میده

خدایا شکرت
زن  ها  نمیدونم  چشونه  هی  دوست  دارن   با  همسرمون ...

من با بچمم وقت میگذرونم ولی باز ته دلم دوس دارم شوهرم بهم توجه کنه خیلی بدبختم نمیتونم برا خودم باشم

شاید اون اعتمادی که میخواد رو براش رقم نزدی برو بغلش کن ازش بپرس بگو ما باید دردامونو بهم بگیم 

بارها بهش گفتم ولی میگم ک کلا نسبت بمن جبهه میگیره حس میکنه با من رفیق باشه با من بگه بخنده زن ذلیله،افکارش خرابه

فک میکنم شوهرت دوستت داره ولی فک میکنه تو اعتماد به نفس نداری و برا خودت مث خانمهای دیگه ارزش قائل نیستی و همیشه اویزونشی میترسه بهت رو بده دیگه بچسبی ولش نکنی

خدایا شکرت
یه مدت فاصله بگیر خودتو برا شوهرت بگیر مث خودش باش یه مدتی خیلی جواب میده

سعیمو میکنم چون واقعا دیگه کشش ندارم 😒

بارها بهش گفتم ولی میگم ک کلا نسبت بمن جبهه میگیره حس میکنه با من رفیق باشه با من بگه بخنده زن ذلیله ...

سعیتو بکن براش حرف بزن و به حرفش بگیر

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
فک میکنم شوهرت دوستت داره ولی فک میکنه تو اعتماد به نفس نداری و برا خودت مث خانمهای دیگه ارزش قائل ن ...

درست میگی اصلا اعتماد ب نفس ندارم اینو هزاران نفر بهم گفتن

میفهمم ولی خب بعضی اوقات باید رفتارو تغییر داد و مثل خودش یا بدتر رفتار کرد.این بخاطر این نیست که زندگی را تلخ کنیم یا لجبازی کنیم.فقط به این دلیل که به اشتباهش پی ببره و باعث بهتر شدن رابطه بشه

من با بچمم وقت میگذرونم ولی باز ته دلم دوس دارم شوهرم بهم توجه کنه خیلی بدبختم نمیتونم برا خودم باشم

میفهمم   

ولی  اولویت   خودت  و  بچه  ات  باشه  

نیا  از  سیر  تا  پیاز اتفاقات  روزانه  رو  بهش  بگو  ..  

کتاب  بخون    موسیقی  گوش  بده   اگه  اعتفادات  مذهبی  داری  برای  این  امور  وقت  بذار  و  برقص  .. برو  پیاده  روی  و  ورزش  

یه  وقت  هایی  سکوت  باش   

بذار  بیاد  دنبال  ات  

بذار  دل  اش  برات  تنگ  بشه  

همیشه  در  دسترس  بودن  خوب  نیست  

اکثر  مردها  از  زن  هایی  که  همیشه  در  دسترس  هستند  زده  و  خسته  میشن   هر  چند  عاشق  اش  باشن  

... 

میفهمم ولی خب بعضی اوقات باید رفتارو تغییر داد و مثل خودش یا بدتر رفتار کرد.این بخاطر این نیست که زن ...

امشب همینکارو کردم یکم اومد ب خودش میخوام چند روز تو خودم باشم بفهمه