2777
2789
عنوان

چیکار کنم ک حرص نخورم و بی خیال باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 52 پست
یکم میگی از رفتارا شوهرت؟تو چکار میکنی؟

چندتا راهکار بهت میدم انجام بده اینجا کسی نمیتونه برات کاری کنه

اول برا زندگیت حتما برو پیش مشاور دوم از کانال سوده هروی استفاده کن برای اعتماد به نفست یا دورهای عباسمنش

خدایا شکرت
خب چرا تلاش نمیکنی اعتماد به نفس پیدا کنی؟

بلد نیستم نمیدونم چکار کنم یه مدتم کتاب میخوندم در موردش ولی واقعا نفهمیدم باید چکار کنم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم میگی از رفتارا شوهرت؟تو چکار میکنی؟

همین که تو خونه حرف نمیزنه به جکا و هر چی خنده دارم عکس العمل نشون نمیده تازه شوهر من خسیسم هست من کاری نمیکنم فقط غصه میخورم

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.
چندتا راهکار بهت میدم انجام بده اینجا کسی نمیتونه برات کاری کنه اول برا زندگیت حتما برو پیش مشاور د ...

اره باید برم مشاوره حتما خیلی دردام زیاده اینا چند مورد جزییش بود فقط😔

همین که تو خونه حرف نمیزنه به جکا و هر چی خنده دارم عکس العمل نشون نمیده تازه شوهر من خسیسم هست من ک ...

بمن هم انچنان پولی نمیده ها در حد خوراکی چیزی،ن فکر کنی طلا و چیزای گرون بخره،اینم با من حرف نمیزنه بهش ک بگمم میگه چی باید بگم حرفی ندارم تو بگو از چی باید حرف بزنم تا این حد،محل کارش یکسره مسخره بازی شوخی و...همه ب اخلاق خوبش میشناسنش ولی برا من بت میشه

بمن هم انچنان پولی نمیده ها در حد خوراکی چیزی،ن فکر کنی طلا و چیزای گرون بخره،اینم با من حرف نمیزنه ...

من دیگه به این اخلاقش عادت کردم احتمالا شما تازه ازدواج کردین

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.
من دیگه به این اخلاقش عادت کردم احتمالا شما تازه ازدواج کردین

6ساله ازدواج کردیم،ولی خب میگم چون من ب شدت ادم احساسی هستم تحمل ندارم این رفتار رو برام عادی نمیشه متاسفانه😔