هر خواسته ای ازش دارم بهم میگه من پیر شدم این چیزا رو از من نخواه(محبت ،یا رابطه جنسی و...)میگه از رفتارم بفهم،همه چی برام میخره پولم بهم میده ولی هیچ وقت ب چیزی ک من براش تعریف کنم نمیخنده یا کلیپ بامزه بش نشون بدم انقد خشک رفتار میکنه ک بغضم میگیره در صورتیکه ب بی مزه ترین چیزای عالم میخنده ،از فیلمی خوشم بیاد اون دیگه نگاش نمیکنه،استوری بزارم ردش میکنه کلا منو نادیده میگیره،خیلی دلم میشکنه چکار کنم
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین که تو خونه حرف نمیزنه به جکا و هر چی خنده دارم عکس العمل نشون نمیده تازه شوهر من خسیسم هست من ک ...
بمن هم انچنان پولی نمیده ها در حد خوراکی چیزی،ن فکر کنی طلا و چیزای گرون بخره،اینم با من حرف نمیزنه بهش ک بگمم میگه چی باید بگم حرفی ندارم تو بگو از چی باید حرف بزنم تا این حد،محل کارش یکسره مسخره بازی شوخی و...همه ب اخلاق خوبش میشناسنش ولی برا من بت میشه
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی