2777
2789
عنوان

چیکار کنم ک حرص نخورم و بی خیال باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 52 پست

شوهرمنم یه چی میگم یا فیلمی نشونش میدم انتظار دارم بخنده هیچی نمیگه منم ناراحت میکنه اینجور شوهرا از خریتشونه

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حتی یه ذره براش مهم هستی یه مدت خیلی سنگین رفتار کن فکر کنم خوب بشه.

امشب دیگه خیلی دلم شکست بی محلش کردم اومد بوسیدم و خوابید ولی همیشه همینه رفتارش منم انگار مرض دارم حتما باید خوشیامو خنده هامو با این انتر تقسیم کنم ک اینجور دلمو بشکنه

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
امشب دیگه خیلی دلم شکست بی محلش کردم اومد بوسیدم و خوابید ولی همیشه همینه رفتارش منم انگار مرض دارم ...

فک کنم خیلی اویزونشی یه مدت به خودت برس زیاذ محلش نده ببین چیکار میکنه 

خدایا شکرت
شوهرمنم یه چی میگم یا فیلمی نشونش میدم انتظار دارم بخنده هیچی نمیگه منم ناراحت میکنه اینجور شوهرا از ...

بخدا ب بیمزه ترین چیزای عالم قهقه میزنه ولی من نشونش بدم میگه خب ک چی اصلا یخ میزنم از خجالت و سردی

امشب دیگه خیلی دلم شکست بی محلش کردم اومد بوسیدم و خوابید ولی همیشه همینه رفتارش منم انگار مرض دارم ...

لااقل شوهر تو بهت پول میده مال من اونو هم نداره برو خوش باش

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.
خوب مشکلش چیه ازش بپرس ببین چه دردی داره که داره خودخوری میکنه

هیچ وقت با من حرفشو نمیزنه ادم مرموزی میشه واسه من وگرنه با بقیه عالم خیلی راحته

یه مدت بی تفاوت باش.ایشون از محبت زیادی سو استفاده میکنه.یه مدت مثل امشب باش.رو رفتارت خیلی دقت کن.چون محبت زیادی دلو میزنه و عادی میشه.شک نکن جواب میده

فک کنم خیلی اویزونشی یه مدت به خودت برس زیاذ محلش نده ببین چیکار میکنه 

اره خیلی بدبختم همش دوس دارم بمن توجه کنه محبت کنه ولی پاپیچشم نمیشم ها ولی خب قلبا این چیزا رو دوس دارم

زن  ها  نمیدونم  چشونه 

هی  دوست  دارن   با  همسرمون  حرف  بزنن  با  اینکه  اکثر  مردها  حوصله  ححرف  زدن  خانم  هاشونو  ندارن    

با  بچه  وقت  بگذرونید  

با  خودتون    

هر  چی  بیشتر  برا  خودت  وقت  بذاری  نمیدونم  چرا  مردها  بیشتر  جذب  چنین  زن  هایی  میشن