الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره بابا بخاطر خودمم شده میپزم😬بعد یاد ندارم زیاد دعوامون طول بکشه معمولا نهایتش یه نصفه روز😅
مال ما هم نهاااایت دو روز طول میکشه، اونم همش من قهرم، شوهرم قهر نیست،چندبار ک من مقصر بودم رفتم برا آشتی انقدددد زود آشتی حرد بهش میگم تو چقد زود آشتی میکنی، نه ناز میکنی نه میگی ولم کن نمیخام آشتی کنم، نه اخمی،
میگه مگه من تو ام که ناز داشته باشم،😂😂
خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊❤️
مال ما هم نهاااایت دو روز طول میکشه، اونم همش من قهرم، شوهرم قهر نیست،چندبار ک من مقصر بودم رفتم برا ...
ما از قبل ازدواج قرار گذاشتیم با قهر نخوابیم..البته مردا که میخوابن این منم که انقدر گریه میکنم تا بمیرم😬واسه همین سعیمون بر این بود تا قبل خواب شده حتی یه آشتی کوچیک باید باشه،حل مسئله بمونه واسه فردا😅اتفاقا همسر من ناز هم داره، نه به اندازه من...ولی بدش هم نمیاد وقتی مقصرم برم نازشو بکشم و منت کشی😁😅منم چه کنم میرم منت کشی...به هر حال مردا هم آدمن و دل دارن ..واقعا مث بچه ها میمونن میشه زود گولشون زد😅
🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟ 🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...