2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرتون قهرین غذا میپزین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3676 بازدید | 118 پست
اوووووو برنج و خرشت ک نهااایت ماهی یبار😂😂😂😂اونم  زیاد میپزم و بیشترشو برای بعد فریز میکنم&n ...

جدی میگی؟؟؟؟؟😂😂😂😂 من عاشق اشپزیم البته از بیرونم زیاد غذا میگیریم اما معمولا خودم اشپزی میکنم باکلی دیزاین و....به قول شوهرم تابلو نقاشی درست میکنم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

شوهرمن قهر زیاد می‌کنه طولانی من غذا میپزم غذاشم میکشم براش ولی حرف نمیزنیم وجدا می‌خوابیم وقتیم چیزی بخوام یابه دخترم میگم بگه بهش یا پیام مبدم

هم دعاکن گره ازکار تو بگشاید عشق هم دعاکن گره تازه نیفزاید عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا بخاطر خودمم شده میپزم😬بعد یاد ندارم زیاد دعوامون طول بکشه معمولا نهایتش یه نصفه روز😅

مال ما هم نهاااایت دو روز طول میکشه، اونم همش من قهرم، شوهرم قهر نیست،چندبار ک من مقصر بودم رفتم برا آشتی انقدددد زود آشتی حرد بهش میگم تو چقد زود آشتی میکنی، نه ناز میکنی نه میگی ولم کن نمیخام آشتی کنم، نه اخمی،

میگه مگه من تو ام که ناز داشته باشم،😂😂

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩
اوووووو برنج و خرشت ک نهااایت ماهی یبار😂😂😂😂اونم  زیاد میپزم و بیشترشو برای بعد فریز میکنم&n ...

وای یا خدا

با این اوصاف آیا بچه هم دارین؟ 

مگر غذا درست کردن و یه برنج و خورشت درست کردن  چکار داره؟؟؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سلام من اولین قهر ناهار نپختم شوهرم بعدش اشتی کردیم گفت چرا ظهر غذا نپختی توقع داشته بپزم منم از او ...

حس میکنم غذا بپزم از موضعم کوتاه اومدم، بخاطر همین نمیپختم ولی تصمیم دارم ازین به بعد بپزم عزیزم

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩
منم هرروز نمیپزم مثلا غذای سخت مثل قرمه سبزی، فسنجون قیمه ازین غذاهای درست و حسابی درست کنم فردا پس ...

شما چند سالته؟ 

کلا فقط غذا درست می کنی

اونم این مدلی؟؟ 

خسته نشی قهرمان😐😂

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

والا من از فرصت استفاده میکنم غذاهایی که خودم دوست دارم اون دوست نداره میپزم  البته اونم میخور ...

منم همینطور دیگه،😂😂 بالاتر گفتم یه قابلمه بزززرگ ماکارونی درست میکردم قشنگ دو سه روز یه دل سیر میخوردم، اونم نمیخوره ماکارونی دوس نداره،

چقدددد ما خبیثیم،😂😂

گناه دارن گرسنه بمونن من که غذا به کنار عصرونه هم درست کردم😁

ماشالا چه صبور و فداکار آفرییین،😁👏👍

جدی میگی؟؟؟؟؟😂😂😂😂 من عاشق اشپزیم البته از بیرونم زیاد غذا میگیریم اما معمولا خودم اشپزی میکنم با ...

منم خیلی سعی میکنم مث شما باشم اما نمیییشههه لنتییی😂

الان بخاطر پروسه طولانی الویه یساله نپختم 

از بیردن نیخریم 

البته شوهرم هیچ حساسیتی ب غذا نداره ک اینم تو تنیلیم بی تاثیر نیست 

اما عوض تو کار خونه و تمیز کاری حسااابی وسواس دارم

موقعی که قهرم غذا میپزم...سفره میچینم....فقط باهاش یک کلمه حرف نمیزنم.....منم خریدهای خونه رو تو کاغ ...

خداروشکر شوهر من لح نمیکنه اصلا، خریدارم انجام میده، امشبم خرید کرد، کاکایو و پاستیل و بستنیو ازینچیزا ک من دوست دارمم میخره 

لج کنه ک هیچی میکشمشششش

اره چرا نباید بپزم!

باهمم میخوریم

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
مال ما هم نهاااایت دو روز طول میکشه، اونم همش من قهرم، شوهرم قهر نیست،چندبار ک من مقصر بودم رفتم برا ...

ما از قبل ازدواج قرار گذاشتیم با قهر نخوابیم..البته مردا که میخوابن این منم که انقدر گریه میکنم تا بمیرم😬واسه همین سعیمون بر این بود تا قبل خواب شده حتی یه آشتی کوچیک باید  باشه،حل مسئله بمونه واسه فردا😅اتفاقا همسر من ناز هم داره، نه به اندازه من...ولی بدش هم نمیاد وقتی مقصرم برم نازشو بکشم و منت کشی😁😅منم چه کنم میرم منت کشی...به هر حال مردا هم آدمن و دل دارن ..واقعا مث بچه ها میمونن میشه زود گولشون زد😅

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

ما وقتی قهر هستیم ، همه زندگی سرجاشه .اون خرید خونه را میکنه .من غذا میپزم  و ...

ولی سر و سنگین میشیم 😁

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

وایی من کع قهر کنم اینقد ناراحت میشم میخابم وختی بخام خیلی میخابم ولم کنن دو روز تمام میخابم قهر هم ...

اوخیییی، آره منم قهرم بیشتر تو اطاقم، رو تخت، با گوشی ور میرم، آدمم ک تو تخت باشه زیاد میخابه دیگه😁😂