2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرتون قهرین غذا میپزین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3670 بازدید | 118 پست
شما چند سالته؟  کلا فقط غذا درست می کنی اونم این مدلی؟؟  خسته نشی قهرمان😐😂

متولد ۶۷ام عزیزم، ولی قیافه م خیلی بچه گونه س، جوری ک همه ازم میپرسم کلاس چندمی، کودک درونمم خییییلی بازیگوش و فعاله،

کلا یه بچه ی قد درازم،☺️😁

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩
جدی؟ همش از بیرون؟  ما بیشتر شام رو بیرون میخوریم، پنج شنبه جمعه ها شام میریم بیرون، ناهارم گا ...

نه همش از بیرون واسه سلامتی خوب نیست در طولانی مدت

گاهی از بیرون بقیه هم شوهرم خودش درست میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی سعی میکنم مث شما باشم اما نمیییشههه لنتییی😂 الان بخاطر پروسه طولانی الویه یساله نپختم&nbs ...

من تو اینم وسواس ندارم، تمیز کار و جارو هم با شوشویه،😁

من بیشتر مطالعه میکنم مولانا میخونم، شبکه گنج حضور تو ماهواره ک درباره مولاناس، شب و روز پای اونم، مدیتیشن میکنم، خودشناسی، کلا تو این حال و هوام

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩

بچه ها الان شوشو اومده تو تخت هی نگام می‌کنه منم هی دارم اینجا مینویسم،😁 فک کنم میخاد آشتی کنه،

من بارها گوشیو بزارم کنار پشت کنم بهش ک بیاد بغلم کنه،🥰 میام دوباره

ما از قبل ازدواج قرار گذاشتیم با قهر نخوابیم..البته مردا که میخوابن این منم که انقدر گریه میکنم تا ب ...

عزیزززم چه مهربون،😘😘

من اگه مقصرم باشمو بخام برم جلو برا آشتی، مثلا میرم جلوش دستمو میبرم جلو بوس کنه، یا ازین اطاق یه اس میدم به گوشیش ک بیا منت کشیییییی کن در همین حد،😂

عزیزززم چه مهربون،😘😘 من اگه مقصرم باشمو بخام برم جلو برا آشتی، مثلا میرم جلوش دستمو میبرم جلو بوس ...

قربونت😅

نبابا همسر من اصلا اینا رو منت کشی نمیدونه که باید برم حتما ماچش کنم بغلش کنم نازش بدم...دقیقا مث این گربه ها که دستمالیشون میکنی و خودشون لوس میکنن😅😐تا آقا آشتی کنه...البته خب مثلا از هر ده تا دعوامون دوتاش مقصر منم و باید این اعمال رو انجام بدم باقیشون وظیفه منت کشی با اونه😅😬

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
قربونت😅 نبابا همسر من اصلا اینا رو منت کشی نمیدونه که باید برم حتما ماچش کنم بغلش کنم نازش بدم...د ...

ای جانم خوشبخت باشین همیشه عزیزه دلم❤️🥰

متولد ۶۷ام عزیزم، ولی قیافه م خیلی بچه گونه س، جوری ک همه ازم میپرسم کلاس چندمی، کودک درونمم خییییلی ...

سن و سالتم که کم نیست دختر، فکر کردم از این عروسای 14-15 ساله سایتی که لوس و تنبلن😂

ولی بی شوخی حالا که شوهرت اینقدر خوبه و اهل لج و لجبازی نیست بقیه کارها هم اون بیچاره انجام میده

حداقل آشپزی رو عادت کن خوب انجام بدی

چند وقت دیگه بچه دار بشی بچه نیاز به تغذیه خوب و سالم و تازه داره 

دل شوهرتم به زندگی بیشتر گرم میشه نه اینکه فکر کنه اومده اسیری. 

از نظر من آدم باید تو زندگی با شوهرش جوری رفتار کنه

که اگر همون رفتار رو عروستون با برادرت یا عروس خودت با پسرت در آینده کرد ناراحت نشی. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دورت بگردم ممنون همچنین♥️😘

عزیزززززم خانمی،😘😘❤️

سن و سالتم که کم نیست دختر، فکر کردم از این عروسای 14-15 ساله سایتی که لوس و تنبلن😂 ولی بی شوخی حا ...

کودک درونم خییییلی فعاله عزیزم😁 قیافمم به همون ۱۴,۱۵ ساله ها میخوره رفتارامم ک کودک ۷,۸ ساله س😂😂

ولی دیگه امروز ناهار درست کردم میخاستم زرشک پلو بپزم دیدم خیلی سخت و زمان بره، منم دیر بیدار شدم، سبزی پلو درست کردم

کودک درونم خییییلی فعاله عزیزم😁 قیافمم به همون ۱۴,۱۵ ساله ها میخوره رفتارامم ک کودک ۷,۸ ساله س😂😂 ...

موفق باشی گلی

ولی کارها رو برای خودت سخت و پیچیده نکن نمی دونم چه مدلی غذا درست می کنی

ولی برای من یکی از آسونترین غذاها که سه سوته میشه پخت همون زرشک پلو با مرغه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

موفق باشی گلی ولی کارها رو برای خودت سخت و پیچیده نکن نمی دونم چه مدلی غذا درست می کنی ولی برای من ...

فداتشم عزیزم😘

آره برا منم آسونه اما زمان بره، آخه مرغو ک سرخ میکنم حداقل ۲ ساعت تو سسش  میجوشونم ک قشنگ مجلسی و خوشمزه بشه.

امروزم دیر بیدار شدم اگه میخاستم زرشک پلو درست کنم باید مرغ رو سرخ شده میاوردم رو سفره، سس هم جدا اونجوری کم تو سسش بجوشه زیاد جالب نیست،

من کم آشپزی میکنم ولی همون کمو با عشق و توجه فروان میپزم🥰