2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرتون قهرین غذا میپزین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3679 بازدید | 118 پست

من میپزم از چیزای مث پیاز فلفل دلمه اینا خوشش نمیاد یا هویچم ی عااالمه توش میزنم😁

❤❤گـروه رز قـرمـز❤❤وزن اولیه۱۱۷❤هدف اول۱۱۵❤هدف دوم۱۱۰❤هدف سوم۱۰۵❤هدف چهارم۱۰۰❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوخیییی، آره منم قهرم بیشتر تو اطاقم، رو تخت، با گوشی ور میرم، آدمم ک تو تخت باشه زیاد میخابه دیگه😁 ...

نع من ناراحت باشم نشسته یا روتخت فرق نداره چشام میرع

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
مادعوا نمیکنیم ...واقعا غذا نمیپزی؟؟؟ مثلا فک کن اونم باخودش بگه سرکارنمیرم پول درنمیارم راحت استراح ...

آره نمیپزم ،😁پنج ساله ازدواج کردیم هیچوقت نپختم این پنج سال، خودم قبول دارم رفتارم بچگونه بوده، تصمیم دارم بزرگونه تر رفتار کنم

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩

بستگی به دعوامون داره

اگه خییییلی شدید باشه و از دستش عصبانی باشم نه نمیپزم که کم پیش میاد شاید تا حالا یکی دو بار شده باشه

اگه دعوای شدید باشه میپزم اما نمیکشم خودم قبل اومدنش میخورم بقیشو میذارم رو گاز برا شوهرم

اگه معمولی باشه که هیچی هم میپزم هم میکشم باهم میخوریم😄

🌷
منم خیلی سعی میکنم مث شما باشم اما نمیییشههه لنتییی😂 الان بخاطر پروسه طولانی الویه یساله نپختم&nbs ...

خب منم تو کار خونه و تمیزی مث شمام اما اشپزی هم واسم مهمه خییییلی ....کلا حس خوبی بهت میده امتحان کن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

من قبلا موقع قهر نمیپختم آخه میدونید وقتی بحثمون میشد 

ازاین دسته آدما هستم که انرژیم تحلیل میره بشدت وتوان هیچ کاری ندارم

الان چندساله میپزم اونم دولپی میخوره تشکر میکنه من جواب نمیدم چون گاهی بشدت زیاددددد دلخورم

یه سری شنیسل درست کردم با سیب فست فودی سالاد تویخچال 

ندید رفت نیمرو درست کنه 

من رفتمتوگوش پسرم گفتم برو به بابا بگو غذات تومایکروفره

پسرمم رفت گفت مامان گفته نیمرو نخور و.. کلی خندیدیم

نمیتونم قهرکنم

من کلا هیچوقت آشپزی نمیکنم

جدی؟ همش از بیرون؟

ما بیشتر شام رو بیرون میخوریم، پنج شنبه جمعه ها شام میریم بیرون، ناهارم گاهی چیزی نپزم میگم شوشو بخره بیاره

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩
اوووووو برنج و خرشت ک نهااایت ماهی یبار😂😂😂😂اونم  زیاد میپزم و بیشترشو برای بعد فریز میکنم&n ...

خدارو شکر پس از من گشاد ترم هست،😂😂 امیدوار شدم به خودم

اره میپزم ولی ن غذای خوب مثلا املت یا سیب زمینی قبل اومدنشم خودم میخورم اونم از اینکه تنهایی غذا بخوره متنفره اصلا بدون من ی ابمیوم نمیتونه بخوره غذاشو ک میارم ی ۵ دیقه نگا میکنه ی آاااه میکشه و ب زور میخوره چون واقعا نمیتونه بدون من بعدم میاد اشتی و بهم میگه دیگه هیچوقت قهرنکن😁😁😁

تاحالا قهرمون ب ۲ساعت نکشیده خخخخخخ تجربه قهر طولانی نداشتم بدونم😅

ان شالله هیچوقت نداشته باشین عزیزززم

میپزم مثل همیشه ازش پذیرایی میکنم حتی اگر برم جایی غداش آمادس تو یخچال

آفرییییین

زیاد قهر نمی‌کنم بکنم هم رسیدگی مثل قبل دارم فقط تو چشماش نگاه نمی‌کنم و سرسنگینم و حرف نمیزنم و جوا ...

ممنون از نصیحتت عزیزم،🥰 خداروشکر ما خیلی همو دوست داریم و گرمه روابط مون، فقط من تو قهر خیلی سنگدل میشم