2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرتون قهرین غذا میپزین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3680 بازدید | 118 پست

وایی من کع قهر کنم اینقد ناراحت میشم میخابم وختی بخام خیلی میخابم ولم کنن دو روز تمام میخابم قهر هم باشم بعضی وختا میکنم وختی خابم میبره نمتونم😪

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
روزایی ک اشتی هستیمم کم پیش میاد بپزم

منم هرروز نمیپزم

مثلا غذای سخت مثل قرمه سبزی، فسنجون قیمه ازین غذاهای درست و حسابی درست کنم فردا پسفرداشم خورشت داریم، بعد اونم چند روز غذای ساده مثل املت، بادمجون ورقه ازین چرا،

اووو منم هرروز درست کنم میمیرم

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میپزم ولی هر روز صبر میکنم ایشون بیاد غذا بخوریم ، اگه قهر باشیم منو بچه ها میخوریم همسرم تنها ...

ایول بالاخره یجوری حرصشو درمیاری👍😂😂😂

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩

مادعوا نمیکنیم ...واقعا غذا نمیپزی؟؟؟ مثلا فک کن اونم باخودش بگه سرکارنمیرم پول درنمیارم راحت استراحت کنم😂😂😂

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
منم هرروز نمیپزم مثلا غذای سخت مثل قرمه سبزی، فسنجون قیمه ازین غذاهای درست و حسابی درست کنم فردا پس ...

اوووووو برنج و خرشت ک نهااایت ماهی یبار😂😂😂😂اونم  زیاد میپزم و بیشترشو برای بعد فریز میکنم 

مال ما دوره ایه مثلا ی دو س ماه کلا ب ی غذا عادت میکنیم 

الان رو روال سیب زمینی ابپزیم 😅

ی مدت یتیمچه 😂😂

ی مدت عدسی 

ی مدت خوراک لوبیا 

ی مدت ابگووشت 

خلاصه زیاد پای گاز نمیمونم نعمولا یه غذایی میپزم که یبار قابلمه رو پر کنم بزارم تا بپزه و خاموشش کنم 

وقتی شدید دعوا کنیم یکی دو روز اول نمیپزم خودشم میدونه کاریت ندارم چون میدونم اروم شی اشپزی رو شروع ...

😂😂 قشنگ شناخت پیدا کرده ازت

من میپزم که هیچناهار فرداشم اماده میکنم لقمه برای صبحونشم میزارم 🤣

جووووون خانم خونه ی کی بودی شماااا🥰😁

زیاد قهر نمی‌کنم بکنم هم رسیدگی مثل قبل دارم فقط تو چشماش نگاه نمی‌کنم و سرسنگینم و حرف نمیزنم و جوابشم سرد میدم... قهر زیاد و کارهای اینشکلی تو قهر زندگی رو سرد می‌کنه مواظب باش

آره میپزم ولی واسه خودم جدا میکشم میشینم روی مبل مشغول خوردن میشم شوهرم اعصابش خورد میشه میاد منت کش ...

دقیقاااا منم یچیزی بخام بخورم  رو مبل می‌شینم پشت میکنم بهش، هر چند ثانیه یبارم چشم غررررره میزنم بهش،😂😂

ای جانم خوشبخت شین الهی عزیزم

ممنون عزیزم همچنین

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.