2777
2789
عنوان

من مقصرم یا خواهرو مادرم دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 44 پست
مقصره دیگ  حالا چرا پیلی ندادی

من اصلا متوجه نشدم که گفته پیلی بده گفت یجوری که جیبش تنگ نشه و اگه پیلی میدادم جیب کامل تنگ میشد 

در هر صورت من نگفتم بده من ببرم تعمیر کنم خودش داد

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا جدایی خواهرتون چ ربطی داشت عزیز😑🤐

منظورم این بود که اون خونه مادرم ایناس و مادرم طرفداری اونو کرد

چرا گفتي ميخرم😐

فعلا هم نرفتم بخرم یعنی میخواستم بخرم اما بعدش گفتم بدرک 

تازه زورم از این میاد که خرابم نشده تازه جنسشم ضحیف بود با چه بدبختی دوختمش

من اصلا متوجه نشدم که گفته پیلی بده گفت یجوری که جیبش تنگ نشه و اگه پیلی میدادم جیب کامل تنگ میشد&nb ...

اصلا نخر بگو خراب شد که شد میدونستی من بلد نیستم میبردی خیاط ماهر برات درست کنه 

اصلا نباید میگفتی میخرم میگفتی درس عبرت شه برات نندازی گردن من کاراتو

من مقصرم الان؟ دیگه دوروزه اصلا زنگ نزدن بهم 

دیگه نرو خونشون

همسایه ایم باهم هر روز میرفتم الان دوروزه نرفتم واقعا هم قصد ندارم برم فقط حوصلم سر رفته من مقصرم؟

منظورم این بود که اون خونه مادرم ایناس و مادرم طرفداری اونو کرد

عزیزم‌منم خیاطی بلدم معمولا اگ واس خودم تنگ کنم همیشه اضافه دوخت میزارم چ برسه واس یکی دیگ ک پیش منم نیس پرو کنه ببینم اندازه اس یا ن..از اول میگفتی چند سانت میخوای،اضافه بزارم یا ن..حالا بگذر شد دیگ،اونم شلوارش خراب شد ناراحت شد ی چی گف

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
اصلا نخر بگو خراب شد که شد میدونستی من بلد نیستم میبردی خیاط ماهر برات درست کنه 

زورم از این میاد خرابم نشده اینجوری کرد 😬

سلام،عزیزم،عیبی نداره،هر چی باشه خواهرتون هست،مگه نمیگی طلاق گرفته،شاید اعصابش خورده، از نظر روحی شرایطش خوب نیست،دست خودش نبوده اینطور رفتار کرده،شما درکش کنید،دوران سختی رو میگذرونه،اینم میگذره عزیزم،درسته شما مقصر نبودی ولی گذشت کن عزیزم، خواهر تنها کسی هستش که تو سختی ها کنار آدم میمونه

از صمیم قلب برات آرزوی صبر میکنم .معمولا وقتی کسی طلاق میگیره  خیلی حساس و زود رنج میشه و انتظار داره همه درکش کنن و بی اعصابیاشو تحمل کنن .شما هم سعی کن سر به سرش نذاری جواب بی اعصابی هاشم ندی فقط بهش اطمینان بده که دوسش داری و برات مهمه تا آروم بشه بتونه خودشو جمع و جور کنه اصلا باهاش تند حرف نزن.