2777
2789

گلم تا میتونی نشاسته زیاد‌بخور و فقط فقط استراحت کن 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشانه خاصی نیست تا دوره ش نگذره نمیفهمی چی شده 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

ایشالا که نشانه بارداری عزیزم نگران نباش منم روز ۱۰ انتقالم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
یعنی چی نفهمیدم ۲۱تخمک ۹تا جنین

قبل پانکچر اگه یه ماه ال دی خوردی بعد رفتی داروهای تخمک کشی بدن بهت میسه سیکل بلند ولی اگه ال دی نخوردی میشه کوتاه

لطفابراشفای مادرم دعاکنید

شما ازروزی گ دکترگفت بایدآی وی اف بشی وطبیعی باردار نمیشی چندماه طول کشید تابرات انجام بدن؟

من خیلی میتریم ونگرانم.خیلییییی زیاد

خداجونم خوشبختی منو همسرمو با نی نی های خوشگل وسالم کامل کن...
شما ازروزی گ دکترگفت بایدآی وی اف بشی وطبیعی باردار نمیشی چندماه طول کشید تابرات انجام بدن؟ من خیلی ...

پروسه ای وی اف من از اردیبهشت شروع شد اردیبهشت تخمککشی کردم بیهوشی بود خیلی راحت، هبچی نفهمیدم. تیر هم انتقال دادم منفی شد این دومین انتقالم هس ،اصلا نترس  سخت نیس 

پروسه ای وی اف من از اردیبهشت شروع شد اردیبهشت تخمککشی کردم بیهوشی بود خیلی راحت، هبچی نفهمیدم. تیر ...

ممنون عزیزم.

قبل ازتخمک کشی چ مدت دارومصرف میکردی؟

خداجونم خوشبختی منو همسرمو با نی نی های خوشگل وسالم کامل کن...