2777
2789
عنوان

خیانت مامانمو به روش اوردم‌..😔

463 بازدید | 38 پست

۴۸سالشه با ادمای مختلفی در ارتباطه چون تو شهر کوچیکی هستیم من ترس از ابرو خانوادم دارم ..از زمان بچگی این کارو میکرد الان برگشتم بهش گفتم الکی گریه کردو انکار کرد...چیکار کنم؟بابام و داداشام یه بار فهمیدن و کلی دعوا شد الان فکر میکنن که با کسی نیست تروخدا گزارش نزنید کمکم کنید یا یه سایتیو معرفی کنید که بشه همچین چیزی گفتو مشورت گرفت😔

مشاور نمیره؟ 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ندارم دعوا کنن باهم ولی تهدید کردم فایده نداره

به داداشت بگو البته اگه به بابات نمیگه بگو بیا مامانو زور کنیم کارشو بزاره کنار بابات اگه خودش بفهمه بدتره ممکنه یه بلایی سر مامانت یا دوست مامانت بیاره

به کجا داریم میریم...دختر از مادر شکایت داره بخاطر بی بندوباری....زمانی مادرا ناله میکردن به سرو صورتشون میزدن...الان بچها از بی ابرویی هراس دارن...خدایا

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️