۴۸سالشه با ادمای مختلفی در ارتباطه چون تو شهر کوچیکی هستیم من ترس از ابرو خانوادم دارم ..از زمان بچگی این کارو میکرد الان برگشتم بهش گفتم الکی گریه کردو انکار کرد...چیکار کنم؟بابام و داداشام یه بار فهمیدن و کلی دعوا شد الان فکر میکنن که با کسی نیست تروخدا گزارش نزنید کمکم کنید یا یه سایتیو معرفی کنید که بشه همچین چیزی گفتو مشورت گرفت😔
نه بابا داداششو بندازه وسط شر میشه اون بچه هم گیرمیفته
گفتم شاید داداش دوستای مادر رو تهدید کنه یا باهاشون حرف بزنه بیخیال مادره بشن نمیدونم والا منم دیدم از این موارد ولی گندش خودش دربیاد خیلی بد میشه زندگیشون میپاشه
اصلا قبول نداره که خیانت میکنه ولی من با چشمم دیدم
پس حتما بهش یادآور شو که دیدی پس نمیتونه پنهان کاری کنه، بگو آخر و عاقبت این کار فقط بدبختیه🖤😈
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈