۴۸سالشه با ادمای مختلفی در ارتباطه چون تو شهر کوچیکی هستیم من ترس از ابرو خانوادم دارم ..از زمان بچگی این کارو میکرد الان برگشتم بهش گفتم الکی گریه کردو انکار کرد...چیکار کنم؟بابام و داداشام یه بار فهمیدن و کلی دعوا شد الان فکر میکنن که با کسی نیست تروخدا گزارش نزنید کمکم کنید یا یه سایتیو معرفی کنید که بشه همچین چیزی گفتو مشورت گرفت😔
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
خیلییییی، قشنگ امضامو با تمام وجود بخون، درک کن، میفهمی خیلی چیزا خوبه ما فکر میکنیم بده🖤🖤😈
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
متاسفانه بلاخره که میفهمن و غرورش میشکنه من ازم چیزی پنهان شد خودم که فهمیدم همه میدونستن اون موقع دیوانه شدم شدم یه آدم دیگه هنوزم حالم همونه فقط عادت کردم اگر بهم از قبل میگفتن شاید اینجوری نمیشداما بازم میگم شاید چون واقعا برام سنگین بود😔
میدونی کی ارزش خوبیو میدونی؟وقتی که تمام اطرافیانت بد باشن...
تو مطمئنی اطرافیانم بد نبودن؟؟؟؟.......... 🖤🖤🖤🖤🖤🖤نیستی پس بای🖤😈