2777
2789

اره احتمال زیاد بارداری

منم لک بینی داشتم عزیزم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره احتمال زیاد بارداری منم لک بینی داشتم عزیزم

واقعا ؟ دعا کن از کوچولوت بخواه دعام کنه اخه همه علایم بارداری دارم بااین تفاوت که سینه دردم خیلی زودتر شروع شد این ماه 

اره احتمال زیاد بارداری منم لک بینی داشتم عزیزم

ببخشیدا بی ادبیه 

میگم بعد نزدیکی تا دیدم دستمال کمی صورتی شد گفتم نکنه زودتر پریودشم واسه محکم کاری نوار گذاشتم حیف مشبک بود 

مشبک هم که می بینی کلا خون تیره نشون میده 

ولی چندساعت بعددیدم قهوه ای دیگه نوار برداشتم و این چندروز دیگه لک ندیدم 

واقعا ممکنه باردار باشم 

اخه ماه پیش رفتم دکتر معاینه کرد گفت خوبه 

از طرفی تست پاپ اسمیر گرفت که نورمال بود کیست ایناهم ندارم چون سابقه لک بینی نداشتم امیدوار شدم 

همش میگم اگر باردار نیستم زودتر پریود شم 

اخه حال روحیم بهم ریخته شدید

واقعا ؟ دعا کن از کوچولوت بخواه دعام کنه اخه همه علایم بارداری دارم بااین تفاوت که سینه دردم خیلی زو ...

اره عزیزم تا دوماه اول بارداریم لک داشتم ولی خیلی کم 

انشالا که بارداری عزیزم از ته دلم برات دعا کردم🙏🙏

فقط خبر بارداریتو حتما بهم بده یادت نره چون خیلی خوشحال میشم عزیزدلم😍😍😍😍😍

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
درحد چقدر بود لک بینیت ؟

زیاد نبود ولی میرفتم دستشویی لباس زیرم لک شده بود برنگ قهویی لکم کمرنگ بود زیاد نبود 

اره عزیزم تا دوماه اول بارداریم لک داشتم ولی خیلی کم  انشالا که بارداری عزیزم از ته دلم برا ...

خدا برات حفظش کنه 

اره عزیزم میام میگم حتما 

یک سال و هفت ماه اقدامم ولی چون باردار نشدم دکتر برام عکس نوشت 

که ماه قبل نشد برم 

ببخشیدا بی ادبیه  میگم بعد نزدیکی تا دیدم دستمال کمی صورتی شد گفتم نکنه زودتر پریودشم واسه محک ...

منم همینجور بودم بعداز نزدیکیم دستمال خون شد برنگ صورتی نترس طبیعیه 

احتمال زیااااد بارداری😍

فقط چرا بی بی چک نمیزاری؟