2777
2789
عنوان

لک بینی قبل پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 107 پست
راستی ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی 😘

نگی نی نی سایت واسه همینه به سوالای همدیگه جواب بدیم و باهم باشیم تا اخر بارداری

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
استرس نداشته باش فقط انشالا خدا یه پسر کوچولو تپل خوشگل بهت بده یه داداش واسه دخترت😍😍

ممنونم فداتشم خودم خیلی دوس دارم از جفتش داشته باشم 

خدا گل پسرتو‌حفظ کنه اسمش چی انتخاب کردی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم فداتشم خودم خیلی دوس دارم از جفتش داشته باشم  خدا گل پسرتو‌حفظ کنه اسمش چی انتخاب کردی؟

فعلا واسه تعیین جنسیت نرفتم😄

نمیدونم بچم چیه تو هفته ۱۳هستم 

تواین هفته میرم واسه غربالگری اول احتمالا بگن چیه جنسیت ولی احتمال میدن 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
فعلا واسه تعیین جنسیت نرفتم😄 نمیدونم بچم چیه تو هفته ۱۳هستم  تواین هفته میرم واسه غربالگری ا ...

عههه😂😂😅از تیکرت خیال کردم پسره 

من سر دخترم ب ا س ن م بزرگ شده بود بااینکه جثه ام درشت نیست خودم فهمیدم دختره 

این قرصو بدون نسخه هم میشه خورد مگه؟؟

من بدون نسخه گرفتم 

اخه نزدیکای پریودیدست و پام خواب میرفت و ریزش مو داشتم 

هیچ مشکلیپیش نمیاد عزیزم مکمل دیگه 

چه اشکالی داره 

نهایت اگه میترسی بگیر یک روزدر میونو یک دوره استفاده کن 

یکی دوماه فاصله بنداز دوباره استفاده کن 

عههه😂😂😅از تیکرت خیال کردم پسره  من سر دخترم ب ا س ن م بزرگ شده بود بااینکه جثه ام درشت نیست ...

هرچی باشه فقط سالم باشه

یعنی دختر باشه باسن بزرگ میشه؟؟

من فعلا تغییری نکردم

فعلا واسه تعیین جنسیت نرفتم😄 نمیدونم بچم چیه تو هفته ۱۳هستم  تواین هفته میرم واسه غربالگری ا ...

تاپیک هاتو میخونم و پستهارو تپش قلب میگیرم از ذوق 🤩

کاش منم تو ذوقم نخوره و باردار باشم 

تاپیک هاتو میخونم و پستهارو تپش قلب میگیرم از ذوق 🤩 کاش منم تو ذوقم نخوره و باردار باشم 

انشالا که بارداری دلم روشنه عزیزم😘😘

هرچی باشه فقط سالم باشه یعنی دختر باشه باسن بزرگ میشه؟؟ من فعلا تغییری نکردم

همه یجور نیستن 

اخه عمم بچه دار نمیشد یه دفعه چشمم بهش افتاد گفتم طفلی مثلا روزه میگیره لاغر بشه ولی انگار باسنش بزرگ شده 

نگو باردار بوده خودشم نمیدونست 

ازاون موقع تو ذهنم موند 

سرخودم تو خونه داشتم راه میرفتم 

یدفعه شوهرم گفت ب ا سن بزرگ شده یاد عمم افتادم 

اخه اون بچشدختر شد فهمیدم برای منم دختره 

ویارمم خیلی خیلی شدید بود مثل یک مریض افتاده بودم تو رختخواب 

وای خدا میترسم پیش شماهم ضایع شم بخدا 😭

این چه حرفیه اخه😒ضایع چیه انگاری دست خودته 

قسمتت باشه بارداری عزیزم😘😍

شکمم درد میکنه بعد ول میکنه  دراز کشیدم تکون نمیخورم که پریود نشم 😂

😂الهی عزیزم

دقیق منم سه ماه پیش ایجو بودم گفتم الان پریود میشم همش میرفتم نگا لباس زیرم میکردم😂