2777
2789

بچه ها من قرار با دوستام ده نفری بریم کافه . میخواستم ببینم اگه شما شرایط منو داشتیم میرفتم یا نه .

واقعیتش من تو کارتم به مقدار کمی پول هست اندازه کافه رفتن میشه اما خب بعدش بدون پول میشم . الان توی این فکرم به جای کافه رفتن برم یه لباسی چیزی بخرم چون واجب تره.

ولی از طرف دیگه میگم من بعد از سال ها تونستم دوست پیدا کنم تو یه اکیپ باشم برای روحیه ام خوبه این همه افسرده ام نمیدونم بخدا... چیکار کنم

من جات باشم میرم

فقط عنوانت🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولی ک اندازه کافه باشه لباس باهاش گمون نکنم بشه ولی اگ میشه لباس نیاز داری لباس بخر

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

برو ولی ارزون ترین چیز رو سفارش بده یه آبمیوه چیزی بعد هر چقدر خوند پول بزار روش یه کم از والدین مبارک بعد لباس بخر 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

کافه رو برو ، برای لباس هم خدا بزرگ شاید همون دورهمی اینقدر حالتو خوب کرد یادت بره لباس نداری 😁🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

حالا ما برا کنکور نشیمنگاهمون داره  پاره میشه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)