2777
2789
عنوان

لک بینی قبل پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 107 پست
خدا برات حفظش کنه  اره عزیزم میام میگم حتما  یک سال و هفت ماه اقدامم ولی چون باردار نشدم ...

انشالا😍

انشالا همین روزا خبر خوش مادر شدنتو بهم بدی😍😍😍توکل برخدا

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
ببخشید علت کم شدن خون قاعدگی چیه؟؟ نگرانم و استرس دارم خطرناک نیس! ممکنه از استرس باشه ؟ چو ...

کپسول فروگلوبین ب ۱۲ ویتابیوتیکس یکی از کامل ترین مکمل های خون ساز حاوی آهن، اسید فولیک، زینک، مس، ویتامین های B۶ و B۱۲ می باشد که به درمان کم خونی، ضعف عمومی بدن و خستگی مفرط کمک کرده و همچنین در بهبود کارایی مغز و تمرکز موثر است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه فردا موعد پریودمه و اینکه همه علایم پریودی دارم 

بی بی چک بزار دختر😍من ده روز قبل موعدم بی بی چک گزاشتم مثبت شد

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
ببخشید علت کم شدن خون قاعدگی چیه؟؟ نگرانم و استرس دارم خطرناک نیس! ممکنه از استرس باشه ؟ چو ...

این کپسول عالیه 

دوتا جلد داره داخل جعبه 

قیمتشم حدودا ۹۲تومن بود تا چندماه پیش 

از ریزش مو هم جلوگیری میکنه 

از فیفول هم بهتره 

ندارم تو خونه شوهرمم از سرکار اومد دیگه 

فردا صبح بیدار شم اگر پریود نشدم خودم میرم میگیرم اگه مثبت بود بعد به شوهرم بگم اوایل خیلی بیبی چک میگرفت ضایع میشدم دیگه خجالت میکشم 

من یه دختر ۴ساله دارم چندماهه خیلی خیلی میگه مامان ابجی و داداش میخوام چندوقت یبارم سراغشو میگیره با یه لحن خجالت و یواشکی بهم میگه مامان پس چی شد ابجی داداش 

اگر همون پارسال باردار میشدم الان بچم بغلم بود دخترمم تنها نبود 

شمااولین بچته ؟

ندارم تو خونه شوهرمم از سرکار اومد دیگه  فردا صبح بیدار شم اگر پریود نشدم خودم میرم میگیرم اگه ...

انشالا که بارداری خبر خوش بهم میدی😍

اره بچه اولمه عزیزدلم

تو این مدت یک و سال و نیم فقط ماه پیش بی خیال بودم 

میگفتم دیگه نمیشم دیگه 

حالا این ماه هم اینجوری فکرم داره میره سمتش 

اخه خلق و خوی قبل پریودی رو هم دارم 😬فکرکن از ۲۴پریودی همون یک و دو نصف شب تا امروزکه ۲۷پریودیمه من تو نیمی سایتم شب و روز 

بسلامتی عزیزم  وااای خدا روز زایمانت میشه از بهترین روزای زندگیت 🤩

انشالا به امیدخدا😍😍😍

تو این مدت یک و سال و نیم فقط ماه پیش بی خیال بودم  میگفتم دیگه نمیشم دیگه  حالا این ماه ...

استرس نداشته باش فقط انشالا خدا یه پسر کوچولو تپل خوشگل بهت بده یه داداش واسه دخترت😍😍

برم علایم بارداریتو ببینم 😅

برو از تیرماه نگا کن ۱۰ب بعد