2777
2789
عنوان

⭐💪لاغری هدفمند💪⭐

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1318 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تو رژیمت شیرینی جات داری یا برنج 

اره دارم عزیزم 

ولی دارم کم کم شیرینی جات و حذف میکنم 

وقتایی که میخورم یادم میره مثلا با چایی قند نخورم 

سس و نوشابه و هله هوله و ... این چیزارو حذف کردم 

برنج و نون و اینا هم نوشتم کم میخورم

چون چربی شکمی میاره ولی برای بدن لازمه

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
ممنون عزیزم . من ۲۳ سالمه قدم ۱۶۲. وزنم ۶۲  هدفم ۵۰ اگه بشه عااالیه.

حتما میشه گلم شک نکن  فقط با اراده باید باشی 

هرشب اینجا گزارش بزار  خیلی زود عادت میکنی به این رژیم و وقتی نتیجشو ببینی با انگیزه ی خیلی بالا ادامه میدی 

بچها چجوری تاپیک رو گم نکنم؟☹️

علامت بغل لایک توی پست اول تاپیک و ذخیره میکنه 

هم اینکه میتونی بعدا  از تاریخچه ی گوگل بیار این تاپیک رو 

یعنی کالری مصرفی مو بزنم تو برنامه بگم چندکالری؟یا بگم مثلاً انقد برنج خوردم انقد میوه ....

بگو مثلا ۷ تا قاشق برنج خوردی 

ی سیب خوردی و... هر چیزی که میخوری رو بنویس و برنامه ریزی کن برای کالری مجازی که توی یک روز داری 

بگو مثلا ۷ تا قاشق برنج خوردی  ی سیب خوردی و... هر چیزی که میخوری رو بنویس و برنامه ریزی کن بر ...

ورزش نمیکنم من یعنی فقط ۳ روز انگیزه دارم..از امروز یه کانال تو یوتیوب دیدم خوشم اومد،من ایروبیک در خانه سرچ کردم یه کانال اومد اسم خانومه شیلی هست،شمام خواستین دنبالش کنین