2777
2789

برام سوال بوده همیشه نتونستم از هیچکی بپرسم احتمالا این تاپیکم بترکونن

یعنی شما تا سن هفده سالگی هیچ نیاز جنسی در خودتون احساس نکردین؟جوریکه اذیت بشین تحت فشار نبودین؟!

پس چرا  یه عده از شش هفت سالگی اون نیاز رو تو خودشون حس میکنن و بهشون فشار میاد

نظر من اینه دیگه هفده هیجده سالگی سن خوبیه برا ازدواج دختر خانمی که احساس کنه نیاز داره 

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نیازی که میگی از بلوغ ببعد پیش زمینه هاش ایجاد و بیشتر میشه

باید چشممون و خودمون مدیریت و کنترل کنیم تا شرایط ازدواج پیش بیاد و با ادم درستی ازدواج کنیم

دلیل ازدواج اگه اینی باشه که میگی بدبخت میشی چون انقدر مدیریت مادرهمسرم و خانواده همسر و مراسما و هزینه ها سخته و پر چالشه نیاز به ذهن پخته و کم کم ۲۰سال داره تازه اگر شوهر ادم متعهدی باشه و سروگوشش نجنبه

گلم ازدواج فقط برای نیاز جنسیه‌ ؟؟ 

یعنی فقط برای نیاز جنسی ازدواج میکنیم‌ ؟؟ 

من که مخالف ازدواج فقط برای نیاز هستم 

اتفاقا منم طبعم بشدت گرمه در حدی که از پیشونیم‌ چربی میریزه و حتی یه دکتری یه بار با یه نگاه کردن فهمید‌ 

ولی خب من نمیتونم که به خاطر نیاز جنسیم‌ برم ازدواج کنم

ازدواج بلوغ عقلی و فکری میخواد که من ندارم 

من حتی توانایی‌ پذیرش مسئولیت ندارم 

من یدونه غذا درست کردن برام زوره ، یدونه لیوان نمیتونم بشورم‌ ، برم ازدواج کنم برای نیازم؟؟

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️